• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Zoetermeer » Laban Dakwerk
Home » Dakdekker Zoetermeer » Laban Dakwerk

Laban Dakwerk

22 reviews
score 4.1/5
Laban Dakwerk is een dakdekker in Zoetermeer geregistreerd aan het adres Paletsingel 50, 2718 NT Zoetermeer.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 24276036. Dit bedrijf heeft meer dan 22 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.1/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Laban Dakwerk

Openingstijden Laban Dakwerk

maandag08:00-18:00
dinsdag07:00-20:00
woensdag08:00-18:00
donderdag08:00-18:00
vrijdag08:00-18:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Paletsingel 50, 2718 NT Zoetermeer
 • +31 6 24276036

Laban Dakwerk beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Legt de werkzaamheden uit en voert ze volgens afspraak uit. Vriendelijke man. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

 2. Langs geweest voor offerte. Na 2x vragen heb ik het maar opgeheven. Dus nooit een offerte ontvangen. En ook geen reactie meer.

 3. Enige dakdekker die echt moeite neemt om te kijken ondanks zijn drukke schema. Geeft goed advies en maakt ruimte om je te kunnen helpen . Eerlijk prijs en vakkundig geholpen . Een aanrader voor mensen in nood. Heb zelf 10 dakdekkers gesproken en bedrijf Laban was enigste dat moeite neemt en eerlijk prijs geeft.

 4. Op 23 december voor het eerst telefonisch contact gehad, waarbij aangegeven werd tussen 26 en 31 december hij langs zou komen. Dit is helaas niet gebeurd. 5 januari wederom contact gehad en hij geeft aan zo spoedig mogelijk langs te komen. 12 januari wederom contact gehad en hij beloofd echt langs te komen. momenteel 14 januari, lekkage word alleen maar erger en hij laat nog steeds niks van zich horen. Slecht telefonisch bereikbaar (drukt je weg en geeft geen gelegenheid tot voicemail), regeert traag op email/ het contactformulier, en komt beloftes niet na. Na deze review (en reactie van de heer Laban) poging 4, maandag 16e beloofd de heer Laban langs te komen.

 5. renoveren zinken dakgoten en isoleren platte dak vakkundig uitgevoerd

 6. Reageerde direct, en het probleem werd snel verholpen

 7. Dakpannen die los geraakt waren opnieuw vastgezet. Na telefoontje reactie: ben in de buurt. Kom er zo aan. Kwam belofte waar. Gelijk geregeld. Bedankt Kobus.

 8. Kobus heeft al eerder werkzaamheden op mijn dak uitgevoerd. Deze keer voor iets anders. Wat een goede service terwijl ik bang was dat het gezien het weer niet door zou gaan. Kobus heeft kwaliteit werk geleverd en ik raad hem aam iedereen aan.

 9. Nadat vier andere bedrijven gewoon niets meer van zich hebben laten horen, in augustus Kobus Laban benaderd voor een lekkage. In verband met drukte zou het naar verwachting eind september kunnen. Door drukte werd het een paar weken later, maar lekkage werd snel verholpen. Vriendelijke vakman, die z’n afspraken nakomt en geen overdreven bedragen rekent. Dit is dan een factuur, die ik met plezier heb betaald.

 10. We hadden door regen/storm lekkage aan het dak. Via google bij Laban Dakwerk (Kobus) uitgekomen. Hij heeft dat dezelfde middag voor ons opgelost. Top service.

 11. Vakman, doet zijn werk heel secuur

 12. Verschillende malen geprobeerd om telefonisch hem te bereiken maar neemt niet op en belt later ook niet terug.

 13. Goede vriendelijke en hardwerkende man! Weet waar hij het over heeft, hopelijk is de lekkage verholpen nu :-) Dank voor de snelle (re)actie!

 14. Stond binnen 20 minuten na telefonisch contact op ons dak. Vakwerk geleverd!!

 15. Duidelijke afspraken en een betrouwbare specialist. Een aanrader.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Zoetermeer

Uniek Dakdekkers Zoetermeer – Reparatie & Lekkage

8 reviews
 • Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer

Roofsolution

2 reviews
 • Sibeliusrode, 2717 DM Zoetermeer

Dakdekker Voor Dakwerken Den Haag | GRT Dakwerken

0 reviews
 • Zilverberg 14, 2716 LX Zoetermeer

F. Van Der Ende Daktechniek

0 reviews
 • Driebruggenstraat 7, 2729 AL Zoetermeer
 • Paletsingel 50, 2718 NT Zoetermeer
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.