• Vergelijk gratis offertes
  • Betrouwbare vakmannen
  • Onafhankelijk advies
  • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bestedakdekkers.nl fungeert als leadpartij tussen de consument en het dakdekkersbedrijf. De informatie op onze website is bedoeld om consumenten te helpen bij het vinden van een geschikt dakdekkersbedrijf bij hen in de buurt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk dat door het dakdekkersbedrijf wordt uitgevoerd. Wij bemiddelen slechts in het vinden van een geschikt dakdekkersbedrijf uit de regio waar de consument naar zoekt.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten of het contact tussen de consument en het dakdekkersbedrijf. Wij kunnen niet garanderen dat het dakdekkersbedrijf dat door ons wordt aanbevolen aan de verwachtingen van de consument zal voldoen.

Het gebruik van onze website is geheel op eigen risico. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele technische storingen of onderbrekingen van onze dienstverlening.

Door gebruik te maken van onze diensten, gaat de consument akkoord met deze algemene voorwaarden en begrijpt en accepteert de beperkingen van onze dienstverlening. Indien er vragen zijn over onze dienstverlening of deze algemene voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het Bestedakdekkers.nl team

Hulp nodig bij het kiezen?

Of gewoon even de mogelijkheden bespreken? We staan voor je klaar met vrijblijvend advies.

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

  • Gratis en vrijblijvend
  • Tot 4 offertes
  • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.