• Vergelijk gratis offertes
  • Betrouwbare vakmannen
  • Onafhankelijk advies
  • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Over ons

Over ons

Welkom bij Bestedakdekkers.nl, hét online platform waar consumenten en bedrijven elkaar vinden op het gebied van dakdekken en -reparatie.

Wij zijn een online marketing agency genaamd Strada Online en hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van web platforms waarmee we consumenten en bedrijven bij elkaar brengen.

Bij Bestedakdekkers.nl staan we voor een betrouwbare, transparante en efficiënte werkwijze die voor iedereen toegankelijk is.

bestedakdekkers.nl over ons

Met Bestedakdekkers.nl bieden we een betrouwbare, transparante en efficiënte manier om consumenten en bedrijven bij elkaar te brengen, zodat iedereen kan profiteren van de hoogste kwaliteit en beste service op het gebied van dakdekken en -reparatie.

Mehrad

Ons doel is om de zoektocht naar een professionele dakdekker zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk te maken voor onze klanten.

Daarom bieden we een breed scala aan dakdekkersdiensten aan, variërend van reparaties tot complete dakrenovaties.

Onze klanten kunnen via ons platform eenvoudig en snel de beste dakdekkers in hun omgeving vinden en offertes aanvragen voor hun specifieke dakklus.

  • Betrouwbare vermeldingen
  • Gratis prijsopgaves ontvangen
  • Alle dakspecialisten op één website

Bij Bestedakdekkers.nl werken we uitsluitend met bedrijven die een officiële registratie bij de Kamer van Koophandel hebben. Op deze manier kunnen we garanderen dat onze klanten alleen samenwerken met betrouwbare en professionele dakdekkersbedrijven.

Het is voor ons van groot belang dat we onze klanten de hoogste kwaliteit en beste service bieden. Daarom werken we alleen met dakdekkersbedrijven die zichzelf bewezen hebben als vakbekwame specialisten, met oog voor detail en precisie.

Ons verdienmodel is het genereren van leads, en dit kost de consument niets. Dit betekent dat wij als online marketing agency betaald worden door de dakdekkersbedrijven die via ons platform in contact komen met potentiële klanten.

Zo profiteren onze klanten van een gratis en gebruiksvriendelijk platform om hun ideale dakdekker te vinden, terwijl onze partners verzekerd zijn van een constante stroom van nieuwe klanten.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die allemaal een passie hebben voor online marketing en een groot hart voor onze klanten.

dakdekkers aan het werk op een plat dak

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, met heldere communicatie, duidelijke afspraken en snelle oplossingen voor eventuele problemen. Wij begrijpen dat het vinden van een betrouwbare dakdekker een belangrijke en vaak lastige beslissing kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten ook uitgebreide informatie over dakdekkersdiensten en geven we advies over de beste aanpak voor hun specifieke situatie.

Al met al is Bestedakdekkers.nl dé plek om snel en gemakkelijk de beste dakdekker voor uw klus te vinden.

Met onze betrouwbare en transparante werkwijze, professionele partners en ervaren team van online marketing professionals bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit én de beste service!


Hulp nodig bij het kiezen?

Of gewoon even de mogelijkheden bespreken? We staan voor je klaar met vrijblijvend advies.

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

  • Gratis en vrijblijvend
  • Tot 4 offertes
  • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.