• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Lelystad » Cadema Dakwerken
Home » Dakdekker Lelystad » Cadema Dakwerken

Cadema Dakwerken

14 reviews
score 4.1/5
Cadema Dakwerken is een dakdekker in Lelystad geregistreerd aan het adres Zeilweg 32, U44, 8243 PK Lelystad.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 320 216 742. Dit bedrijf heeft meer dan 14 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.1/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Cadema Dakwerken

Openingstijden Cadema Dakwerken

maandag08:00-17:00
dinsdag08:00-17:00
woensdag08:00-17:00
donderdag08:00-17:00
vrijdag08:00-17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Zeilweg 32, U44, 8243 PK Lelystad
 • +31 320 216 742

Cadema Dakwerken beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Keurig bedrijf. Goede service en vriendelijk personeel. Leveren goed werk af. Aanrader!

 2. Wat bij andere dakdekkers niet kan, dat kunnen ze bij Cadema dakdekkersbedrijf wel!!! Ik had een stukje mineralised dakbedekking nodig voor reparatie vogelhuisje en zo’n stukje kan je in de winkels niet kopen. Wel een grote rol dakbedekking. Op mijn vraag of ze dat voor mij hadden, reageerden Marcel en zijn vrouw van Cadema dakdekkers onmiddellijk met : kom maar langs , dat krijg je van ons. En inderdaad , daar opgehaald. Marcel was uiterst vriendelijk en ik hoefde niets te betalen! Dat is pas service!! Voor een volgende echte dakbedekkings klus ga ik zeker naar Cadema dakdekkers in Lelystad !, Veel dank en fijne dagen, Carlo Duynstee Lelystad

 3. Echt beste dakdekkers bedrijf echt een snelle

 4. Fijn dat jullie zo snel langs konden komen bij onze dochter. Het was een kleine reparatie, maar jullie waren eerlijk wat er aan de hand was. Als er weer iets moet gebeuren of als iemand anders een dakdekker nodig heeft, zullen wij zeker jullie naam doorgeven.

 5. Top en professioneel.

 6. Kreeg voicemail, heb ingesproken maar ben nooit teruggebeld. Ooit in het verleden gebeld en toen had men geen tijd. Dat schiet dus niet op. Geen idee of men goed werk levert, maar ach, ze komen toch niet.

 7. ZEER GOED. ZEER ERVAREN.

 8. 5 jaar geleden heeft Cadema een lekkage bij mijn ouders verholpen die daar erg tevreden over waren! Helaas weer een lekkage, mijn ouders hebben 3x gebeld (afgelopen januari) en een bericht achter gelaten. Ik heb gebeld en een bericht achter gelaten, dat per e-mail bevestigd en tot op heden geen reactie! Slechte service!! Gelukkig zijn er zat ander bedrijven die weten wat goede service verlenen is! Voor ons geen Cadema meer!

 9. We hebben ons bitumen dak laten renoveren door cadema dakwerken. We zijn vreselijk tevreden over de professionele werkwijze van hun monteurs. Het dak ligt er super bij en kan er jaren tegenaan. Dankjewel cadema dakwerken.

 10. Heel erg goed geholpen, gebeld voor offerte 5 weken terug. Zelf een week bedenktijd gegeven en 4 weken na goedkeuring in overleg met ons de werkzaamheden uitgevoerd. Hele vriendelijke mensen en goede service van begin tot eind. Verschillende keren boven wezen kijken en het werk is super. Mocht ik in de toekomst nog meer dakdekkers werk hebben dan bel ik ze zeker weer. Zijn niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Ons platte dak weer netjes geïsoleerd en bedekt met bitumen en alle pijpen vervangen en 1 bij geplaatst.

 11. De telefoniste en contact is heel onklantvriendelijk. Daar wil je gewoon geen zaken mee doen. Paar jaar geleden een kleine lekkage laten doen toen was de service oke. Blijkt nu achteraf dat het noodoplossing is geweest, waar wij niks van wisten. Dus toch heel slecht afgehandeld. Ik heb gebeld en hebben ze beloofd terug te bellen voor een afspraak. Na 2 weken niks gehoord te hebben bel ik terug krijg Ik een bod antwoord. Als ik niet bel dan hebben we geen plek mevrouw!!! Nooit meer Cadema voor mij !!!!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Lelystad

Best Roof

4 reviews
 • Vennendal 18, 8219 CD Lelystad

Dak-Renovaties

0 reviews
 • Baai 40, 8224 DM Lelystad

Barry Te Stroet Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf

1 reviews
 • Karveel 37 46, 8231 BV Lelystad

Dakdekkersbedrijf Helder

3 reviews
 • Schoener 42 55, 8243 VX Lelystad

ACDak B.V.

238 reviews
 • Het Ravelijn 1, 8233 BR Lelystad

Spanhak Dakwerken

24 reviews
 • Kempenaar 114, 8242 BA Lelystad

Spanhak Dakwerken

0 reviews
 • Kaapstanderweg 19, 8243 RB Lelystad

J.S. Dakservices

2 reviews
 • Ringdijk, 8244 BS Lelystad
 • Zeilweg 32, U44, 8243 PK Lelystad
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.