• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Amsterdam » Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen
Home » Dakdekker Amsterdam » Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen

Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen

351 reviews
score 5/5
Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen is een dakdekker in Amsterdam geregistreerd aan het adres Poortland 66, 1046 BD Amsterdam.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 19315526. Dit bedrijf heeft meer dan 351 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 5/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen

Openingstijden Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen

maandag07:00-21:00
dinsdag07:00-21:00
woensdag07:00-21:00
donderdag07:00-21:00
vrijdag07:00-21:00
zaterdag07:00-21:00
zondag07:00-21:00

Contactgegevens

 • Poortland 66, 1046 BD Amsterdam
 • +31 6 19315526

Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Ze legden alles tot in detail uit en kwamen er eerlijk over. Fantastisch werk geleverd!

 2. Het team heeft voortreffelijk werk geleverd. Ze waren erg aardig en professioneel.

 3. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die een dakreparatie of een nieuwe dakinstallatie nodig heeft. Ze waren zeer professioneel en beleefd en hebben al mijn vragen beantwoord. Nogmaals bedankt voor jullie werk op het dak!

 4. We hebben dit bedrijf ingehuurd vanwege de positieve beoordelingen en we werden niet teleurgesteld. Ze hebben fantastisch werk geleverd door onze lekkende dak, gootstukken, een paar dakopeningen en nieuwe dakdoorvoeren met blad afschermingen te repareren.

 5. De werknemers waren beleefd en professioneel en hebben goed werk geleverd.

 6. Ik ben blij dat ik eindelijk een eerlijke en professionele dakdekker heb gevonden die schoon werk levert en garant staat voor zijn werk. Ik zal deze dakdekker exclusief gebruiken en hem zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

 7. Het probleem is opgelost en ik zal deze service opnieuw gebruiken als dat nodig is. Ik zal ze ook aanbevelen aan anderen.

 8. De reactie van het dakdekkersbedrijf was snel en ze kwamen op tijd. Ze werkten snel en leverden uitstekend werk met de reparatie van het dak.

 9. Erg tevreden. Communicatie was goed en de mannen die het dak kwamen maken waren erg vriendelijk en erg netjes. Zeker een aanrader.

 10. Great service and great team (Vertaald door Google) Geweldige service en geweldig team

 11. Lang verhaal kort: niemand is langs gekomen op de ingeplande afspraak. Geen telefoontje, geen communicatie en toen ik belde naar het nummer hebben ze nooit terug gebeld. Waste of time en een waste dat ik de hele middag heb zitten wachten voor niemand. Lang verhaal: Op zaterdag 1 april heb ik de web formulier voor dakdekker van Leeuwen ingevuld. Ik kreeg die dag nog een telefoontje om een afspraak in te plannen. Was iig een goeie start omdat ik geen reactie had verwacht op het weekend. Later op de zaterdag kreeg ik een confirmatie via e-mail dat iemand zou langs komen op donderdag 12 april tussen 12-16u. Er stond ook het volgende in de mail: U kunt uw afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Indien dit niet gebeurd zijn wij helaas genoodzaakt om €69,- exclusief btw in rekening te brengen. 12 april komt en ik zit nu thuis te wachten. Om vier uur ‘s middags is er nog steeds niemand langs gekomen. Ik bel om 16:15 en kreeg een mevrouw aan de telefoon. Die beloofde mij de dakdekker te bellen en dat die mijn dan belt. Ondertussen is het 18:00. Nog steeds niemand. Uiteindelijk is er niemand langs gekomen, geen verdere communicatie. Vrij onbeschoft van het bedrijf om nooit op te komen dagen. Ik heb hier door ook werk moeten missen maar ik kan dakdekker van leeuwen niet €69 ex btw in rekening brengen voor het feit dat ik de hele middag thuis heb gezeten voor niemand.

 12. Medewerker was bij de overburen bezig. Wij hadden een verschoven dakpan waardoor er lekkage was ontstaan. Ik vroeg de medewerker of hij een oplossing had. Hij ging gelijk het dak op om de dakpan goed te leggen. Top service!!

 13. Dakdekkersbedrijf Van Leeuwen heeft ons dak uitstekend vervangen. Zeer professionele en veilige dakdekkers. Sommige gootstukken lekten tijdens een regenbui die snel en kosteloos werd gerepareerd. Goede service!

 14. Ik wil jullie bedanken voor het geweldige werk jullie hebben geleverd bij het repareren en vervangen van mijn dakschade.

 15. Gezellige medewerkers, harde werkers. Alle dakdekkers waarmee we één op één te maken hadden, waren geweldig.

 16. Ze konden de klus sneller afmaken dan verwacht. De offerte was zeer redelijk, en als je ze zo bezig zou zien, dan vind je zelf ook dat het een eerlijk prijs is wat je betaald voor de werkzaamheden.

 17. We waarderen hun professionaliteit en werkethiek enorm. Ze hielden ons op de hoogte van problemen en vorderingen, en we voelden ons erg op ons gemak met hun werk en aanbevelingen.

 18. We hebben vorig jaar een dak op ons schuur laten plaatsen en onze ervaring was zeer goed. Toen we dit jaar een dak op ons huis nodig hadden, besloten we opnieuw voor Leeuwen Dakdekker te gaan, en we zijn zo blij dat we dat gedaan hebben! Iedereen met wie we in dit bedrijf contact hebben gehad, was aangenaam, behulpzaam en communicatief.

 19. Netjes, schoon en professioneel. De dakdekkers hebben de kleine reparaties die nodig waren met grote vaardigheid uitgevoerd en heeft in barre weersomstandigheden prachtig werk geleverd bij het vervangen van het dak.

 20. Onze ervaring was uitzonderlijk! Een zeer professioneel en deskundig bedrijf en we waren meer dan tevreden met de resultaten. We kregen voortdurend foto's van het dak te zien waaraan je kon zien wat ze aan het doen waren. Nogmaals bedankt!

 21. Ze zijn zeer professioneel en hardwerkend. Het dak ziet er naar behoren uit en ze hebben zelfs iemand gestuurd nadat de klus was geklaard om het werk te inspecteren. Geen aarzeling om ze in te huren. :)

 22. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk bij het plaatsen van ons nieuwe dak. De installateurs waren experts en waren geweldig om mee samen te werken. Ze hebben de werkplek volledig opgeruimd toen ze klaar waren.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Amsterdam

Dak Garantie Amsterdam BV

10 reviews
 • De Cuserstraat 93, 1081 CN Amsterdam

Eurodak Vlak

1 reviews
 • Amoebastraat 2, 1035 VL Amsterdam

ULTIEMDAKBEHEER

40 reviews
 • Bos en Lommerplein 280, 1055 RW Amsterdam

Dakdekker Amsterdam – Dakdekkersbedrijf Holland

2 reviews
 • Poortland 66, 1046 BD Amsterdam

Dakdekker Amsterdam | Roofix Dakdekkers

228 reviews
 • Keizersgracht 482, 1017 EG Amsterdam

Klijn Dakbedekking En Sanitair B.V.

2 reviews
 • Struisgrasstraat 9, 1032 LE Amsterdam

Dakdekker Amsterdam | Smits Dakkundig Onderhoud

14 reviews
 • Laarderhoogtweg 25, 1101 EB Amsterdam
 • Poortland 66, 1046 BD Amsterdam
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.