• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Amersfoort » Hessels & Van Bruggen Daktechniek Amersfoort
Home » Dakdekker Amersfoort » Hessels & Van Bruggen Daktechniek Amersfoort

Hessels & Van Bruggen Daktechniek Amersfoort

26 reviews
score 4.1/5
Hessels & Van Bruggen Daktechniek Amersfoort is een dakdekker in Amersfoort geregistreerd aan het adres Uraniumweg 56H-K, 3812 RK Amersfoort.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 33 200 3193. Dit bedrijf heeft meer dan 26 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.1/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Hessels & Van Bruggen Daktechniek Amersfoort

Openingstijden Hessels & Van Bruggen Daktechniek Amersfoort

maandag08:00-16:00
dinsdag08:00-16:00
woensdag08:00-16:00
donderdag08:00-16:00
vrijdag08:00-16:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Uraniumweg 56H-K, 3812 RK Amersfoort
 • +31 33 200 3193

Hessels & Van Bruggen Daktechniek Amersfoort beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Zoals andere recente reviews aangeven, negeren ze helaas je aanvraag voor een offerte. Als je te druk bent voor klanten, geef dat dan aub aan.

 2. We nemen contact met u op als u het contactformulier invult. De tekst van een medewerker nu ruim 2 weken geleden via de telefoon. Het gaat tenslotte om een acute lekkage dus geen haast. Hoe dan?

 3. Helaas steken ze er wel tijd in om langs te komen, informatie op te vragen en een offerte te maken, maar daarna wordt er nergens meer op gereageerd. Emails wordt niet op gereageer, telefoon wordt afgedaan met komen we op terug. Ondertussen een paar maanden verder nog niks. Verwachtingen managen dat ze eigenlijk geen tijd hebben is blijkbaar niet hun sterkste punt.

 4. Wij zijn erg tevreden met Hessels & Van Bruggen Daktechniek. Ze hebben bij ons het dak van de overkapping vervangen. Het dak lekte en is opnieuw gelegd. Prettig contact, goede prijs en de mannen hebben vooral super kwaliteit werk afgeleverd!

 5. Helaas hebben we (nog) geen reactie gekregen op ons verzoek.

 6. Na met meerdere bedrijven contact te hebben gezocht om de dakbedekking te vervangen en ook een extra isolatielaag aan te brengen ben ik uiteindelijk bij Hessels & Van Bruggen uitgekomen. De offerte zag er prima uit met veel informatie over de werkzaamheden die ze gaan verrichten en het contact met Frank van Bruggen verliep echt top. De planning van werkzaamheden kwam door de flexibele opstelling van het bedrijf in goed overleg tot stand ook nadat de datum door meerdere oorzaken een paar keer moest worden aangepast. De uitvoering van de werkzaamheden is op een professionele manier gebeurd en met het resultaat zijn we zeer tevreden. Ook het contact met de medewerkers was heel positief en we kregen regelmatig informatie/uitleg over de werkzaamheden. We hadden ook een paar zonnepanelen op het platte dak liggen maar dat was geen enkel probleem. Voor aanvang van de werkzaamheden zijn ze netjes verwijderd en na afloop weer keurig teruggeplaatst. Als laatste hebben we nog een nieuwe loodslab aan laten brengen. Frank en overige medewerkers: hartelijk dank voor het mooie nieuwe dak en de prettige samenwerking. Eindconclusie: top bedrijf

 7. Plezierig contact, maar nog steeds geen offerte ontvangen.

 8. Goed bedrijf. Komen snel en er wordt ook direct actie ondernomen ook nu er werk in overvloed is.

 9. Afgelopen week zijn onze twee platte daken geheel vervangen. Na inspectie bleek dat de isolatie volledig was verzadigd met vocht. Na overleg met ons besloten om alles te vervangen. Dit alles is goed en vakkundig uitgevoerd. Prettige mensen, vakkundig en schoon werk opgeleverd.

 10. Hessels & Van Bruggen heeft afgelopen maand naar tevredenheid het aaneengesloten platte dak van ons huis en 3 buren vervangen. Er is daarbij tevens een 12cm dikke PIR isolatielaag aangebracht aan de buitenkant (warm dak constructie). HvB heeft onze plannen goed begrepen, en een duidelijke en competitief geprijsde offerte uitgebracht. Er is vervolgens netjes gewerkt door vriendelijke professionals, waardoor we er weer droog en warmpjes bij zitten.

 11. Voor ons nieuwe houthokje op zoek naar een eigentijdse dakbedekking. We wilden graag een sedumdakje. Hessel & van Bruggen heeft dit van A tot Z verzorgd, ook al ging het om een heel klein oppervlak. Zeer prettig in contact en meedenken. Zeer zorgvuldig in de afwerking, heel prettig omdat het hokje in zicht staat en het dakje op ooghoogte. We zijn tevreden over proces en resultaat!

 12. Super super super. Vanaf eerste contact tot plaatsen

 13. Heel veel herrie maar weinig resultaat

 14. Hessels & Van Bruggen hebben bij ons en een drietal buren een nieuw dak geinstalleerd. Keurig werk gedaan! En wat kan die Hanco hard werken. Bedankt mannen!

 15. Helaas na een telefoontje en doormailen van foto's voor vervangen van een bitumen dak geen enkele reactie meer mogen ontvangen. Ben maar naar een dakdekker gegaan; schijnbaar project niet groot genoeg ... maar dan hadden ze dit op z'n minst kenbaar mogen maken.

 16. Zeer tevreden met het resultaat. Zeker aan te raden!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Amersfoort

Totaal Dakdekkers Amersfoort – Daklekkage & Dakreparatie

8 reviews
 • Piet Mondriaanplein 13 Eempolis – begane grond, 3812 GZ Amersfoort

Dakbedekking Amersfoort

15 reviews
 • Uraniumweg 56-H, 3812 RK Amersfoort

Zeker Dakbedekkingen

0 reviews
 • Tuinslak 40, 3824 HV Amersfoort

Dakonderhoud-Utrecht

4 reviews
 • Plotterweg 31, 3821 BB Amersfoort

AAD Amersfoortse Algemene Dakbedekkingen

3 reviews
 • Straat van Messina 67, 3825 VT Amersfoort

WoDak Dakbedekking

10 reviews
 • Uraniumweg 54, 3812 RK Amersfoort
 • Uraniumweg 56H-K, 3812 RK Amersfoort
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.