• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Haarlem » Dak Expert Noord Holland
Home » Dakdekker Haarlem » Dak Expert Noord Holland

Dak Expert Noord Holland

28 reviews
score 4.8/5
Dak Expert Noord Holland is een dakdekker in Haarlem geregistreerd aan het adres Teylerstraat, 2032 ST Haarlem.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 38683835. Dit bedrijf heeft meer dan 28 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.8/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Dak Expert Noord Holland

Openingstijden Dak Expert Noord Holland

maandag07:30-20:00
dinsdag07:30-20:00
woensdag07:30-20:00
donderdag07:30-20:00
vrijdag07:30-20:00
zaterdag07:30-20:00
zondag07:30-20:00

Contactgegevens

 • Teylerstraat, 2032 ST Haarlem
 • +31 6 38683835

Dak Expert Noord Holland beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Communicatie is goed, snel en correct. De prijsopgave transparant en de dakgoten zijn snel, efficiënt en netjes geplaatst. Zeer tevreden, een aanrader.

 2. Beleefd, vakkundig en snel

 3. Louis komt zijn woorden na, ondanks krapte op de arbeidsmarkt en veel vraag naar reparaties, kon hij toch tijd vrijmaken om de lekkage op mijn dakterras te herstellen door deze opnieuw te bekleden.

 4. Snelle en goede reparatie van onze zinken dakgoot waar een scheurtje in zat. Louis is flexibel, vriendelijk, heeft kennis van zaken en werkt netjes. Een echte vakman.

 5. Snelle en vakkundige service om de lekkage van onze dakgoot op grote hoogte te repareren. Wij zijn zeer tevreden!

 6. Zinken dakgoot en zinken balkon begonnen ineens vreselijk te lekken. De eerste in het bad van de badkamer, wat nog te overzien was, maar de tweede in de huiskamer. Het team van Dakexpert NH heeft beide uitstekend vervangen. Geweldig team van Louis. Drie harde en zeer deskundige werkers. Ik kan Dakexpert NH van harte aanbevelen!

 7. Snelle en vakkundige reparatie van ons dak dat lek was.

 8. Bij ons in de Leidse Buurt heeft Dakexpert Noord-Holland onze daken geïsoleerd op lang bestaande uitbouw en het platte dak van de tweede verdieping. Dat niet alleen, ook heeft hij drie grote daklichten met hoge isolatiewaarde aangebracht, en daarmee de oude vervangen. Ondanks moeilijke weersomstandigheden is alles helemaal goed gegaan en zijn we erg tevreden over het resultaat - we stoken flink minder en de ruimtes zijn toch comfortabel warm! Erg geschikte mensen als team en we hebben heel goed met hen kunnen overleggen over diverse technische vragen die we hadden. Ook erg goed bereikbaar en de communicatie verliep op rolletjes! Een grote aanrader: hen op je dak te vragen!

 9. Bitumen dak en twee lichtkoepels vervangen. Zeer tevreden. Werkten snel en secuur. Ons andere dak en dat van de buurman staan al in de planning. Aanrader.

 10. Louis heeft de lekkage aan mijn dak vakkundig en snel verholpen. Erg tevreden mee.

 11. Dak Expert heeft ons pannendak gerenoveerd, dus oude dakpannen eraf en nieuwe erop, inclusief de pannen- en stoflatten. Voordat de latten gemonteerd werden werd het hele dak afgedekt met spinvlies folie. Vanaf het eerste contact heeft men zich aan de afspraken gehouden en als er van onze kant contact werd opgenomen werd dat binnen korte tijd beantwoord. Door samenwerkingsverband met Dakcompany was er een grote groep gezellige werknemers aanwezig om de klus in 1 dag te klaren. En belangrijk voor de consument: de offerte was aantrekkelijk! Een aanrader!

 12. Duidelijke afspraken, snel en goed geregeld. top.

 13. Naar aanleiding van een lekkage kon Louis sneller langskomen dan enig ander bedrijf. Na een schouw wat foto’s kunnen delen en met goed advies van hem het dak zelf kunnen repareren.

 14. Heel blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Hele fijne communicatie en duidelijke afspraken. Daarnaast hebben ze ook nog in recordtempo alles gedaan.

 15. Dit is een topbedrijf! Louis kwam bij een lekkage 's morgens vroeg om half 8 direct het probleem vakkundig vaststellen en verhelpen

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Haarlem

Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem

45 reviews
 • Hofmeijerstraat 33, 2033 KC Haarlem

Lumax – Dakdekkersbedrijf En Loodgietersbedrijf

4 reviews
 • Vosmaerstraat 63, 2032 LB Haarlem
 • Teylerstraat, 2032 ST Haarlem
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.