• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Haarlem » Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem
Home » Dakdekker Haarlem » Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem

Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem

45 reviews
score 4.9/5
Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem is een dakdekker in Haarlem geregistreerd aan het adres Hofmeijerstraat 33, 2033 KC Haarlem.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 10900200. Dit bedrijf heeft meer dan 45 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.9/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem

Openingstijden Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem

maandag07:00-17:00
dinsdag07:00-17:00
woensdag07:00-17:00
donderdag07:00-17:00
vrijdag07:00-17:00
zaterdag07:00-17:00
zondag07:00-17:00

Contactgegevens

 • Hofmeijerstraat 33, 2033 KC Haarlem
 • +31 6 10900200

Tolmeijer Dakdekkers – Dakdekker Haarlem beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Timo was zeer professioneel en ons dak is weer 100% waterdicht. Timo bedankt!

 2. Ga zo door papa

 3. Snel geholpen na telefonisch contact met Milo,uitermate vriendelijk en professioneel geholpen. Aanrader

 4. Milo en zijn team hebben mijn bitumen dak vakkundig en met oog voor detail vervangen. Ik kan Milo Tolmeijer ten zeerste aanbevelen. Vanaf het eerste moment een goede indruk. Gaat professioneel te werk, geeft duidelijk uitleg over en inzicht in de geplande werkzaamheden. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Ook na afloop de uitgevoerde werkzaamheden langsgelopen en waar nodig van toelichting voorzien. Al met al een zeer goede ervaring.

 5. Milo gebeld voor ontdekte lekkage schade bij het isoleren van ons dak. Hij was in de buurt dus kwam meteen langs, ‘hands on’ en ging direct het dak op om oorzaak te verhelpen en een aantal andere pannen recht te leggen. Daarnaast gaf hij eerlijk advies over algehele staat van dak en aankomend onderhoud. Top service! 100% aan te raden

 6. Erg tevreden over het geleverde werk. De installatie van onze zonnepanelen op de dakkapel kon niet doorgaan, omdat de bitumen dakbedekking niet okee was. Gebeld met Milo, de volgende ochtend gelijk n inspectie. Nette offerte, goede prijs. Op advies voor en achterkapel opnieuw gedekt, en isolatie aangebracht. Uitvoering door ervaren team, dik tevreden! Rob en Inge, Halfweg

 7. Kwaliteit en vlotte service en een praktisch meedenken over oplossingen. Het is een prettig team dat keurig werk levert en alles netjes achterlaat. Ik ben een zeer tevreden klant.

 8. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. We hadden lekkage op het dak en ze reageerde snel en hebben ondanks de drukke planning toch een gaatje gevonden om ons dak te repareren en te voorzien van nieuwe dakbedekking! Het zag er keurig uit! Wij kunnen Tolmeijer zeker aanraden.

 9. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met dit bedrijf. Ze waren snel aanwezig en konden het probleem direct oplossen. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en de communicatie was top

 10. Jaja! Ze bestaan nog. Vakmensen met oog voor kwaliteit leveren en extra service verlenen. De nokpannen moesten vervangen worden wegens lekkages. Ook hier en daar gebroken dakpannen vervangen. De dakgoten bleken vol bladeren te liggen. Zonder iest te vragen hebben ze alles schoon gemaakt en alle puin en blad afgevoerd. Bedankt mannen. Top

 11. 1 dakpan vervangen. arbeidstijd 1 minuut. kosten 200 euro. Ik heb het met veel protest gedaan want je wil dat het oplost wordt. Tillers, louche en dan soort termen weet je wel... Conclusie: vermijden dit bedrijf ondanks de 'positieve' berichten. lachwekkend om te lezen.

 12. Milo en zijn mannen hebben mij zeer wel uit de brand geholpen. Attent, proffesioneel en een goede communicatie. Kortom zeer tevreden. Ik zou ze aan een ieder aanraden.

 13. Op basis van bestaande reviews heb ik voor Tolmeijer dakdekkers gekozen en het is allemaal waar wat er geschreven is! Milo is makkelijk bereikbaar bij vragen over de offerte en werkzaamheden. Hij neemt je mee in de werkzaamheden en geeft ook uitleg en mijn balkonrenovatie was snel uitgevoerd. Al met al dik tevreden en ook zeker een aanrader om met Tolmeijer dakdekkers in zee te gaan “

 14. Betrouwbaar! Keurig werk geleverd en zelfs nog wat meer aan het vervangen en repareren van de loodslabben gedaan. Omdat het werk wat tijd betrof vlotter verliep dan gepland kreeg ik ook nog een aardige korting. Ik kan Milo Tolmeijer van harte aanbevelen.

 15. Ik ben na een lekkage super goed geholpen door Tolmeijer Dakdekker. Snel, professioneel en lekkage is opgelost! Super bedankt!

 16. Als ik 10 sterren kon geven zou ik dat doen. Op de recensies dit bedrijf benaderd wegens lekkage, nog geen uur na mijn email (op hun verzoek) werd er aangebeld en hebben de heren gelijk oorzaken gevonden en keurig opgelost. Dikke pluim - dankjewel heren ! Hopelijk geen lekkage meer maar ik weet in elk geval wie te bellen of aanbevelen.

 17. In het huis van mijn moeder was er lekkage opgetreden, een belletje naar Tolmeijer was voldoende om de volgende dag het dak te controleren... met een juist advies ( bitumen was 26 jaar geleden vervangen ) hebben we besloten om er een nieuwe laag op te laten branden... snelle service en meer dan redelijke prijs. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen, sterke punten: snelle service, vriendelijk in omgang en het leveren van vakwerk... min punten .. geen!!

 18. Prima bedrijf en fijne mensen. We hadden lekkage in een bedrijfspand en het was lastig iemand op korte termijn te vinden die dit op wilde lossen. Tolmeijer begreep ons probleem en maakte er werk van ondanks hun drukke agenda. Lekkage is dankzij hun opgelost. Chapeau!

 19. Hadden lekkage. Uiteindelijk via een site kwamen we in aanraking met dit bedrijf. Gebeld en situatie uitgelegd. Zouden binnen een half uur komen. En zij waren er stipt binnen een half uur Lekkage snel gevonden. Hebben het direkt gerepareerd! Heel prettig te ervaren dat een bedrijf gewoon doet wat wordt toegezegd. Geweldig!! familie Dekker.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Haarlem

Dak Expert Noord Holland

28 reviews
 • Teylerstraat, 2032 ST Haarlem

Lumax – Dakdekkersbedrijf En Loodgietersbedrijf

4 reviews
 • Vosmaerstraat 63, 2032 LB Haarlem
 • Hofmeijerstraat 33, 2033 KC Haarlem
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.