• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Groningen » Daktechniek Schot
Home » Dakdekker Groningen » Daktechniek Schot

Daktechniek Schot

18 reviews
score 5/5
Daktechniek Schot is een dakdekker in Groningen geregistreerd aan het adres Maluslaan 76, 9741 LN Groningen.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 18849273. Dit bedrijf heeft meer dan 18 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 5/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Daktechniek Schot

Openingstijden Daktechniek Schot

maandag07:00-17:00
dinsdag07:00-17:00
woensdag07:00-17:00
donderdag07:00-17:00
vrijdag07:00-17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Maluslaan 76, 9741 LN Groningen
 • +31 6 18849273

Daktechniek Schot beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Daktechniek Schot are very prominent and punctual towards their appointments. They provide their honest opinion and advise. They are very friendly, fast and efficient. They know what they are doing and completed the work very neatly, professionally and they are very reasonable. We are very happy to assign them the roof repair work contract. I would advise you to contact Daktechniek Schot for any roof related issues, you would not regret while hiring Daktechniek Schot. (Vertaald door Google) Daktechniek Schot is zeer vooraanstaand en stipt in hun afspraken. Ze geven hun eerlijke mening en geven advies. Ze zijn erg vriendelijk, snel en efficiënt. Ze weten wat ze doen en hebben het werk zeer netjes, professioneel en zeer redelijk uitgevoerd. We zijn erg blij om hen het dakreparatiecontract toe te wijzen. Ik zou u adviseren om voor dakgerelateerde zaken contact op te nemen met Daktechniek Schot, u zult er geen spijt van krijgen als u Daktechniek Schot inhuurt.

 2. De mannen, Ali en Joren, hebben super mooi werk geleverd. Na dakinspectie duurde het door drukte en slecht weer voordat de vervanging van ons dakleer kon starten...en toen het zover was, wist Joren nog precies wat er afgesproken was en handelde ernaar. Het keurige dak werd mooi afgewerkt met plinten, die hij ons adviseerde in een mooie bijpassende kleur te doen. We kunnen dit bedrijf zeker adviseren. Er wordt meegedacht, hard gewerkt en ze zijn beide keurig netjes ook tijdens hun pauze.

 3. Daktechniek Schot is professioneel, duidelijk, transparant in wat hij gaat doen en geeft op al je vragen rustig en netjes antwoord. Daarnaast werk hij netjes en denkt mee met de klant. Wij komen terug bij Daktechniek Schot! Een echte aanrader als je iemand zoekt voor je dak. Onze daken zien er super uit!

 4. Ik heb een kleine daklekkage gehad. Daktechniek Schot zijn snel langsgekomen en ze hebben het probleem voor een goede prijs opgelost. Ik ben rondom tevreden.

 5. Zeer tevreden over de werkzaamheden van Dhr. Schot en zijn team! Na stormschade waren zij vrijwel direct ter plekke om verdere lekkage te voorkomen. Keihard gewerkt om direct een nooddak aan te leggen, en een paar maanden later het definitieve werk te verrichten. Een professioneel bedrijf, meedenkend, heel fijne communicatie en ontzettend vriendelijk. We kunnen hen van harte aanbevelen!

 6. Ik ben "via via" bij Daktechniek Schot terecht gekomen. Het bedrijf werd heel goed aangeschreven. En dat is uitgekomen. Bij de gratis dakinspectie was Daktechniek Schot het enige bedrijf dat doortastend te werk ging. Er werd ook onder het dakleer gekeken. Gelukkig maar, want er bleek wat hout verrot te zijn. Ik ben super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Het bedrijf is wel wat duurder dan een ander, maar dan heb je ook zeer goede kwaliteit en service. Het bedrijf werkt netjes, komt de afspraken goed na en geeft een helder en uitgebreid advies/offerte. Kortom, het bedrijf is te vertrouwen en levert zeer goed werk af. Daarom beveel ik het bedrijf aan.

 7. Leuke mensen, top werk afgeleverd. Bij ons het dakkapel gedaan en het garage dak.Komt zijn afspraken na. Echt een aanrader.

 8. De heren waren in de buurt en konden meteen langskomen en dat is geluk hebben. Ze hebben een scheur /flap in het dakleer meteen aangepakt in de regen. De prijs was eerlijk voor een kleine reparatie. Nu had mijn buurvrouw twee straten verder ook lekkage en meteen de website doorgegeven.

 9. Goede snelle service. Dak snel gefixed. Aanrader!

 10. Lekkage is vervelend. Ik ben" via via" , bij schot terecht gekomen. Ze werden goed aangeschreven door mijn informanten . En dat blijkt. Ze hebben mijn dak (dakkapel) Netjes , vakkundig en snel gerepareerd. We hadden goede afspraken . Niet onbelangrijk ; Er werd mee gedacht over eventuele gebreken , en hoe die op te lossen. Prijstechnisch ? dat is per klus verschillend. Die van mij vond ik redelijk. Kortom; Ik ben zeer tevreden

 11. Vakkundig en netjes ons dak van de schuur gedaan. Netjes rondom afgewerkt met daklijsten.

 12. Goed werk geleverd mooi en netjes afgewerkt zeer blij met de service

 13. Met Daktechniek Schot was het prettig samenwerken: snel, betrouwbaar, levert kwaliteit, komt afspraken na en heldere communicatie! Van harte aanbevolen!

 14. Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben een nieuw dak op mijn schuur geplaatst en een draagbalk gerepareerd

 15. De mannen van Daktechniek Schot antwoorden snel en denken met je mee. Ons gehele dak (plat dak, 74m2) is in 3 dagen geheel vervangen en voorzien van een dik isolatiepakket! Spullen waren snel besteld, en werden steeds netjes op de hoogte gehouden van de procedure. Qua gerekende prijzen zitten ze op een normaal niveau; niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een betrouwbare partij welke netjes de afspraken nakomt.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Groningen

Bob Bouw

1 reviews
 • Koningsweg 14, 9731 AT Groningen

Westera Dakbedekking

1 reviews
 • Harkstederweg 25, 9723 GA Groningen

Dakgroep Zuid

0 reviews
 • Heymanslaan 127, 9714 GJ Groningen

Rietdekker A. Hofkamp

0 reviews
 • Brandenburgerstraat 5, 9724 BA Groningen

Dakdekkersbedrijf Hans Top En Zoon

23 reviews
 • Melisseweg 79, 9731 BM Groningen

Snijderbouw Groningen

10 reviews
 • Damsterwaard 9, 9734 CK Groningen

Kies Dakbedekkingen

6 reviews
 • Roelofsstraat 29, 9744 JP Groningen
 • Maluslaan 76, 9741 LN Groningen
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.