• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Groningen » Gonzalez Dakbedekking
Home » Dakdekker Groningen » Gonzalez Dakbedekking

Gonzalez Dakbedekking

57 reviews
score 4.8/5
Gonzalez Dakbedekking is een dakdekker in Groningen geregistreerd aan het adres Kajuit 308, 9733 CW Groningen.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 46543830. Dit bedrijf heeft meer dan 57 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.8/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Gonzalez Dakbedekking

Openingstijden Gonzalez Dakbedekking

maandag07:00-16:30
dinsdag07:00-16:30
woensdag07:00-16:30
donderdag07:00-16:30
vrijdag07:00-16:30
zaterdag07:00-16:30
zondag07:00-16:30

Contactgegevens

 • Kajuit 308, 9733 CW Groningen
 • +31 6 46543830

Gonzalez Dakbedekking beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Heel tevreden

 2. Superfijn geholpen door de mannen van Gonzalez. Snel een inspectie gehad en daarna bijna direct de offertes. Binnen een week na aanvraag lag er al nieuw dakleer op onze woning. Een echte aanrader...

 3. Gezamenlijk dak van 4 woningen was nodig aan vervanging toe. Snelle reactie van Gonzalez op offerte aanvraag en binnen aantal dagen dakinspectie en een offerte ontvangen. Met het volledige team was de (behoorlijke) klus binnen een aantal dagen geklaard inclusief dakisolatie. Professionele mannen die aanpakken, goed werk leveren én ook heel fijn....ze laten alles netjes achter aan het eind van de werkdag. De buren en wij zijn heel tevreden met het resultaat en zouden Pedro Gonzalez en zijn topteam van harte aanbevelen!

 4. Een uitstekende dakdekker. Vakkundig, snel en prettig contact. Een aanrader!

 5. Een uitstekende dakdekker. Vakkundig en snel en prettig contact.

 6. Top gedaan. Vier man sterk in een dag klaar. Fijne mensen. Voor ons volgende dak maken we zeker weer gebruik van Gonzalez.

 7. Nieuwe dakbedekking op de garage vanwege lekkage rondom lichtkoepel, deze is op aanraden ook vervangen. Scherpe offerte en zeer snelle service, zowel voor de dakinspectie als voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De boel werd ook netjes achtergelaten, complimenten!

 8. Zeer tevreden over de isolatie+nieuwe dakbedekking van mijn platte dak aan de Korreweg uitgevoerd door Gonzalez dakbedekking. Nette werknemers, en ze verstaan hun vak heel goed. Het werk is zeer netjes uitgevoerd. Toen het werk klaar was liet de voorman alles even zien en vroeg of ik tevreden was. Dat vond ik zelf ook wel heel netjes. Ik ben zelf bouwvakker, dus heb er een beetje kijk op, dit zijn vakmannen, ik kan ze aanbevelen.

 9. Heel fijn bedrijf dat snel handelt. Wij ontdekten een kleine lekkage in onze keuken dat vermoedelijk te maken had met ons platdak. Ze kwamen voor een dakinspectie, waaruit bleek dat het dak door eerdere bewoners slecht gelegd was en er eigenlijk een heel nieuw dak op moest. Balen natuurlijk, maar ik had dezelfde dag de offerte al en bij akkoord (die middag) konden er de volgende dag al twee man komen. Heel fijn in het herfst- en winsterseizoen, waarbij je toch niet wil zitten met lekkage op het dak. Verder heel professioneel en duidelijk in de kosten op de offerte. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden.

 10. Was een bliksem bezoek.

 11. Top bedrijf

 12. Top bedrijf! Ook voor een nieuw dak van een woonark! Het begon met de snelle reactie op de aanvraag van een offerte, binnen een paar dagen volgde de dak-inspectie en werd er in goed overleg een plan gemaakt voor een nieuw laagje bitumen en isolatie van het dak van de woonark. Met dank aan een 6 koppige team lag er binnen 2 dagen een nieuw strak wit dak op de woonark.

 13. Naar volle tevredenheid een nieuw dak inclusief isolatie gelegd. Een snelle en heldere offerte, goede afstemming en niets is teveel. Van het maken tot foto’s tot snelle service bij extra vragen. Ik beveel Pedro Gonzales van harte aan.

 14. Bij Gonzalez gaat het goed en snel voor een redelijke prijs. De inspectie gebeurt snel, vervolgens kreeg ik de offerte voor de isolatie en volledige vernieuwing van mijn dak. Op mijn vragen werd snel en helder antwoord gegeven. Na goedkeuring van de offerte werd het werk de volgende 2 dagen uitgevoerd door een team vriendelijke vakmensen. En als ze klaar zijn ruimen ze netjes op. Dik tevreden, alles prima geregeld!

 15. Prettig contact.. personeel netjes vriendelijk.. goed professioneel werk afgeleverd... en dat bij 30 graden Celsius, ik ben zeer tevreden

 16. Fijne dakdekker. Snel ook. Waren in een mum van een tijd klaar bij mij en buurman. Wit bitumen scheelt ook een boel. Netjes opgeleverd. 9/10 zou ze opnieuw aanbevelen.

 17. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Ze doen waar ze goed in zijn: dakdekken en dan zeer professioneel voor een goede prijs. Leuk personeel dat hun vak verstaat. Bedankt Gonzalez

 18. Heel erg tevreden over Gonzalez Dakbedekking. 01 februari '22 kwamen ze langs voor een vrijblijvende offerte. 02 februari '22 offerte ontvangen en geaccepteerd, 03 februari '22 stonden ze al met 6 man op het dak om in 2 dagen het platte dak helemaal klaar te vervangen. Gisteren (23-05-'22) had ik na een zware regenval ineens lekkage. Heb Gonzalez even een Whatsappbericht gestuurd of hij kon langskomen (want 10 jaar garantie), vanochtend stonden ze alweer met 2 man op het dak om te kijken waar het probleem zat. Ze konden zich niet voorstellen dat het aan de kwaliteit van 'hun' dak lag.. en dat klopt! Door de zware regenval lag er wat water op het dak en door de harde wind waaide dat in een ventilatiegat in de muur. Ze hebben dat keurig en snel opgelost. Ga zo door mannen!

 19. Pedro was snel met een dakinspectie, aanleveren offerte en de werkzaamheden. Zijn medewerkers zijn beleefd en heel netjes. Geen troep achtergelaten. Topservice!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Groningen

Bob Bouw

1 reviews
 • Koningsweg 14, 9731 AT Groningen

Westera Dakbedekking

1 reviews
 • Harkstederweg 25, 9723 GA Groningen

Dakgroep Zuid

0 reviews
 • Heymanslaan 127, 9714 GJ Groningen

Daktechniek Schot

18 reviews
 • Maluslaan 76, 9741 LN Groningen

Rietdekker A. Hofkamp

0 reviews
 • Brandenburgerstraat 5, 9724 BA Groningen

Snijderbouw Groningen

10 reviews
 • Damsterwaard 9, 9734 CK Groningen

Kies Dakbedekkingen

6 reviews
 • Roelofsstraat 29, 9744 JP Groningen
 • Kajuit 308, 9733 CW Groningen
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.