• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » Dakonderhoud Nederland
Home » Dakdekker Utrecht » Dakonderhoud Nederland

Dakonderhoud Nederland

68 reviews
score 4.6/5
Dakonderhoud Nederland is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 85 130 8270. Dit bedrijf heeft meer dan 68 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.6/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Dakonderhoud Nederland

Openingstijden Dakonderhoud Nederland

maandag06:00-00:00
dinsdag06:00-00:00
woensdag06:00-00:00
donderdag06:00-00:00
vrijdag06:00-00:00
zaterdag06:00-00:00
zondag06:00-00:00

Contactgegevens

 • Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht
 • +31 85 130 8270

Dakonderhoud Nederland beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Super bedrijf!

 2. Mijn schuur dak ligt er weer netjes bij en kan weer jaren mee.

 3. Dakonderhoud Nederland liet in eerste instantie een slechte ervaring achter; vooral door onhandige en onprofessionele communicatie. Uiteindelijk heeft de eigenaar van het bedrijf de klachten opgelost en zijn we weer positief uit elkaar gegaan. Mijn tips aan Dakonderhoud Nederland: klantprocessen goed op orde brengen en houden; iedere individuele klant professioneel en serieus behandelen; duidelijke afspraken maken (en deze ook nakomen, bijvoorbeeld door voldoende buffers en tijd in te plannen zodat een klant niet voor niets thuis blijft); en transparantie in de kosten (gespecificeerde offerte en factuur; wat is precies gedaan tegen welk tarief en welke materiaalkosten? zodat de klant zich niet 'belazerd' hoeft te voelen). Dus iets meer investeren in de klantcommunicatie en de processen 'om het echte werk heen'. Verder prima dakdekkers voor zover ik dat als leek kan beoordelen.

 4. Douma is een bedrijf met ervaren hardwerkende mensen, die een goed resultaat leveren(vernieuwing dak). Het bedrijf is zeer benaderbaar en vriendelijk. Houdt zich aan zijn beloften. Aanbevolen.

 5. Super slechte service, planning en communicatie!!! Al 2 hele zaterdag vrij gehouden omdat ze langs zouden komen en beide keren werd ik last minute gebeld dat ze toch niet komen omdat hun medewerkers geen zin hebben om op zaterdag tot laat door te gaan! Mijn afspraak stond om 10u s ochtends ingepland. Zeer slechte planning!! En bieden geen enkele oplossing kunnen bieden voor het probleem. Ondertussen zit ik met een lekkende dak. Bedankt hiervoor!

 6. Eerste instantie was er door dit bedrijf de opdracht niet goed uitgevoerd. Dit kwam door een individuele medewerker die het werk niet deed volgens de afspraken. Heb hierover contact gehad met Rens Liebregts. Hij pakte dit zeer goed op. Kwam zelf langs. Liet mij foto's zien van de werkzaamheden en deed zelf extra werkzaamheden zoals een losse plaat vastschroeven. Ook gaf hij een korting voor de overlast en bood zijn excuses aan namens het bedrijf. In mijn optiek hebben ze het heel goed afgehandeld.

 7. Deze partij heeft mijn gehele dak vervangen. Ze zijn scherp geprijsd ten opzichte van concurrenten, de communicatie verloopt soepel en afspraken worden nagekomen. Daarnaast ook gezellig om af en toe een praatje mee te maken. Ik zou deze partij zeker aanraden en ben tevreden over het eindresultaat van de werkzaamheden.

 8. Deze mannen zijn erg professioneel. Al meerdere bedrijven over de vloer gehad wij bij het elke keer niet lukte om mijn lekkage op te lossen maar deze mannen is het gelukt. Top werk

 9. Doen goed werk maar helaas was de dak inspectie niet helemaal waterdicht want de lekkage was niet meteen verholpen. Kwamen nog wat extra kosten bij die ik niet had verwacht. Hopelijk blijft t nu wel droog binnen.

 10. Snelle reactie, goede prijs en prima werk verricht. Bedankt mannen van Dakonderhoud Nederland!

 11. Deze mannen hebben allemaal heel hard gewerkt en alles goed gedaan. Er was een klein schoonheidsfoutje maar deze is een dag later direct netjes opgelost. Ook aanpassingen op de factuur werden netjes gecorrigeerd naar het geleverde werk en de geleverde materialen Zeer tevreden over Dakonderhoud Nederland en hun medewerkers

 12. DOE HET NIET. Bespaar jezelf een hoop ellende, tijd, geld, gelieg en gekonkel door NIET met dit bedrijf in zee te gaan. Ik heb veel spijt, ben een flinke som geld kwijt en mijn dak is nog steeds niet goed.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht
 • Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.