• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » Demosman Dakonderhoud
Home » Dakdekker Utrecht » Demosman Dakonderhoud

Demosman Dakonderhoud

24 reviews
score 4.8/5
Demosman Dakonderhoud is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 30 207 2648. Dit bedrijf heeft meer dan 24 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.8/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Demosman Dakonderhoud

Openingstijden Demosman Dakonderhoud

maandag07:00-21:00
dinsdag07:00-21:00
woensdag07:00-21:00
donderdag07:00-21:00
vrijdag09:00-21:00
zaterdag09:00-21:00
zondag10:00-15:00

Contactgegevens

 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
 • +31 30 207 2648

Demosman Dakonderhoud beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Great service, very professional. Took the time to discuss every option and explain the pros and cons of fixing it now or waiting. In the end, I decided not to wait so that I could hire them again! (Vertaald door Google) Geweldige service, zeer professioneel. Nam de tijd om elke optie te bespreken en de voor- en nadelen uit te leggen van het nu repareren of wachten. Uiteindelijk heb ik besloten niet te wachten zodat ik ze weer kon inhuren!

 2. Zeer tevreden met de Mosman dakonderhoud. Professionele mensen en een gedetailleerde uitleg over de gebreken en de oplossingen met de nieuwste apparatuur voor inspecties. Zeer goed contact en transparant qua offerte/factureren. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan. Dank je wel Piet

 3. Dakkapel laten renoveren door Mosman. Zeer fijn contact en eindelijk een partij waar je van op aan kan! Alles professioneel uitgevoerd, op tijd en gewoon ouderwets zoals het hoort. Erg blij mee!!

 4. Hele sympathieke mannen met veel kennis van zaken. Ze hebben goede adviezen gegeven over andere zaken zoals zonnepanelen. Ook werd alles keurig uitgelegd. Zeer tevreden dus. Jacky Missler

 5. Snelle en zeer adequate service bij een lekkage. Aanvankelijk dachten ze dat het probleem in de nokvorst zat waarvoor ze een offerte voor reparatie hadden opgesteld. Uiteindelijk bleek het probleem toch veel kleiner en werd dit eerlijk naar ons gecommuniceerd waardoor we heel veel minder kosten hebben moeten maken.

 6. Zeer tevreden over de mannen van De Mosman na het verhelpen van een ernstige lekkage bij raam en plafond, afkomstig van de dakgoot. Ze waren snel ter plaatse voor een inspectie en vriendelijk, duidelijk en correct. Al tijdens dat bezoek overhandigden ze een billijke offerte en beloofden om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. De goot is in anderhalve dag vakkundig gerepareerd. Diverse forse regenbuien later kan worden geconstateerd dat raamkozijnen en plafond droog blijven. Veel dank, Piet, Karel en collega's!

 7. Goede en duidelijke info vooraf. Werkzaamheden zijn naar wens perfect uitgevoerd

 8. Zeer tevreden na eerder slechte ervaring met 2 andere dakdekkers. Afspraken zijn helder en worden nagekomen, het werk wordt goed en netjes gedaan. Na eerder de nok tot tevredenheid, afgelopen maand ook het hele dak en isolatie laten doen. Regelmatig foto’s gedeeld van drone om voortgang en werkzaamheden te laten zien. Geeft prettig gevoel. Daarnaast erg vriendelijk en prettig contact, ben erg tevreden

 9. Nieuw dakleer en goten op schuur. Transparante communicatie en uitleg materialen en prijs. Vriendelijke professionals die weten waar ze over gebben en pas weggaan als de klus geklaard is.

 10. Snel contact, snel advies/offerte, snel gerealiseerd. Professionals! Laten precies zien en leggen uit wat ze doen.

 11. Mijn dak (115 m2) is in september 2022 gerenoveerd door De Mosman. De Mosman is deskundig en betrouwbaar. Zij werken keihard en gaan voor kwaliteit. De communicatie verliep ook goed. Zeer tevreden met het resultaat!

 12. Heel goed en snel geholpen door de mannen van De Mosman. Piet denkt in oplossingen, is realistisch en klantgericht. Dank jullie wel!!

 13. Mosman dakonderhoud heeft mijn pannen dak compleet vernieuwd. Het was een uitdaging omdat er 3 schuine zijde waren en hoop slijp werk maar het ziet er strak en mooi uit. Pieter en Karel denken goed met je mee ,werken netjes en zijn klaar binnen afgesproken tijd. Ik beveel ze zeer zeker aan vooral om de professionaliteit en kwaliteit wat Mosman dakonderhoud levert.

 14. Ze bestaan nog, echte vakmannen!! Nadat er bij ons een daklekkage ontstond door toedoen van een aannemer/cowboy die niets meer van zich liet horen hebben wij de hulp ingeschakeld van De Mosman Dakonderhoud. "P" was dezelfde dag nog ter plekke en dacht actief mee in een goede op maat gemaakte oplossing, daarbij werd ook heel transparant een offerte opgesteld. Enkele dagen later konden ze al aan de slag en het resultaat mag er zijn, het dak is weer keurig hersteld (nieuwe pannenlatten, nieuwe pannen en het plaatsen van loodvervanger) en wij zitten weer droog. De goot werd ook nog even nagekeken zodat de gehele afvoer weer goed loopt. Nogmaals hartstikke bedankt! :)

 15. Erg tevreden over Mosman Dakonderhoud. Heldere communicatie, open en veel expertise. Daarbij een eerlijke offerte die stuk lager lag dan andere concurrenten via werkspot. Daarbij ook geen verborgen kosten en ook nog 10 jaar garantie. Ik ben een erg tevreden klant.

 16. Meedenkend, relaxed en professioneel. Het was in eerste instantie voor gootreiniging maar uiteindelijk werd onze langdurige irritatie (vogelgeluiden om en bij de dakgoot) perfect opgelost! Aanrader!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht

Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker

84 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.