• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » Dakrenovatie Expert – Dakdekker Utrecht
Home » Dakdekker Utrecht » Dakrenovatie Expert – Dakdekker Utrecht

Dakrenovatie Expert – Dakdekker Utrecht

39 reviews
score 3.5/5
Dakrenovatie Expert – Dakdekker Utrecht is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 30 207 3109. Dit bedrijf heeft meer dan 39 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 3.5/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Dakrenovatie Expert – Dakdekker Utrecht

Openingstijden Dakrenovatie Expert – Dakdekker Utrecht

maandag24 uur geopend
dinsdag24 uur geopend
woensdag24 uur geopend
donderdag24 uur geopend
vrijdag24 uur geopend
zaterdag24 uur geopend
zondag24 uur geopend

Contactgegevens

 • Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht
 • +31 30 207 3109

Dakrenovatie Expert – Dakdekker Utrecht beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Na het eerste telefoontje nadat er een lekkage was ontstaan was de eerste afspraak, om te kijken naar de schade en wat de reparatiemogelijkheden waren, snel gemaakt. Binnen 3 weken was de boel gerepareerd, terwijl afspraak twee keer niet door kan gaan vanwege weersomstandigheden (de schade liet toe dat dit niet eerder hoefde). Het contact over de afspraken verliep prettig. Ook tijdens de werkzaamheden waren de medewerkers vriendelijk. Ik zou opnieuw contact opnemen met dit bedrijf.

 2. Snel en vakkundig geholpen. Perfecte combinatie tussen klantvriendelijkheid en kwalitatief werk.

 3. ik geef een 9! ! aardige kerel waar mee te praten viel afspraken ok eerlijk advies prijs redelijk tov andere offertes zeer tevreden geen verrassingen achteraf adres dat m'n aanbeveling zeker verdient

 4. Kwam snel kijken naar de lekkage. Vervolgens was de offerte en afspraak voor nieuw dak ook snel en efficiënt opgepakt en binnen een aantal dagen afgehandeld. Betrouwbaar en zeker aan te raden voor mensen met dak- en of gootproblemen.

 5. Ivm de aanleg van zonnepanelen een dakinspectie laten doen en daaruit kwam naar voren dat de nok en het dakleer van de kapel aangepakt moesten worden. Afspraken waren snel en duidelijk gemaakt. Offerte werd ter plekke aan tafel gemaakt. Alle afspraken zijn verder goed nagekomen. Inmiddels hebben ze meerdere offertes geschreven hier in de buurt. Aanrader.

 6. Waren vriendelijk aan de telefoon, netjes op tijd. We kregen vervolgens een duidelijk uitleg (liet precies zien wat het probleem aan het dak was) en heeft ons zeer goed geholpen.

 7. Afspraak gemaakt voor maandagmorgen tussen 10-12. Niemand gezien geen bericht of telefoontje. Geen basis voor een goede zakelijke relatie wat mij betreft.

 8. Erg slechte service, gevraagd om schoorsteen vegen. en lekkage verhelpen aan de schoorsteen. toen ze kwamen zouden mijn vorstpannen moeten worden vervangen omdat deze heel slecht waren kosten incl. schoorsteen vegen en lekkage verhelpen ruim 1000 euro. ze waren absurd snel klaar. Nu blijkt heb nog steeds lekkage, schoorsteen is niet geveegd. en nu geven ze geen gehoor en moet ik een ander bedrijf laten komen die constateert dat het opgegeven werk niet verricht is. ja je kunt het niet controleren en ze kunnen zeggen dat ze van alles doen, het is gewoon schandalig. Dus wees verstandig en laat dit bedrijf uw dak niet lekvrij maken, want kost veel geld en de lekkage is niet verholpen.

 9. afspraak voor schoorsteen vegen 3 maal gemaakt en 3 maal voor niks zitten wachten, niks gehoord verder. Tussen 2e en 3e afspraak met enen evert getelefoneerd. hij zou echt komen 18 dec maar niet dus.

 10. Fijne communicatie, erg behulpzaam, heeft ook goed (vrijblijvend) advies gegeven over de reparatie.

 11. Top bedrijf! Al een tweede grote reparatie die zij aan ons dak hebben verricht. De snelheid van handelen is geweldig en heeft meer schade voorkomen. Evert en zijn mannen zijn een mooi team, hardwerkende mensen, die altijd eerlijk zullen zijn over zaken die moeten gebeuren. Doordat er altijd een filmpje wordt gemaakt van de schade, is helder wat er gedaan moet worden. Wat mij betreft is dit bedrijf een Topper, maar ik hoop er niet te vaak een beroep op te doen! :)

 12. Op de website staan veel beloftes. Die maken ze waar. Vakkundig, komen afspraken na met vriendelijke vakmensen

 13. Geweldige service! We belden op zondag dat onze dakgoot lek was en op maandag stond er al iemand. Het bleek te gaan om een klein gaatje wat makkelijk opgelost kon worden. In plaats van dat ze ons op kosten probeerden te jagen werd dit kosteloos gerepareerd! Heel blij mee, aanrader!

 14. Zijn snel gekomen na lekkage. Prima opgelost, met aardige medewerkers. Ook prijs was prima

 15. We hebben als VVE contact gehad met deze aannemer voor een offerte voor ons dakrenovatie-project. Mijn buurman is twee keer thuisgebleven om hem te ontvangen voor een dakinspectie, maar de beste man is beide dagen niet komen opdagen, zelfs niet na met hem aan de telefoon te hebben gehangen op de laatste dag. Er was wat tussen gekomen en hij zou later op de dag komen.. Maar uiteindelijk is-ie helemaal niet geweest en hij heeft niks meer van zich laten horen. Onfatsoenlijk en onbetrouwbaar dus.

 16. Dakrenovatie Expert is geen serieus bedrijf, niets vooraf betalen, want na een offerte heb ik twee keer thuis gewacht maar bedrijf is niet gekomen. Heel treurig.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht
 • Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.