• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker
Home » Dakdekker Utrecht » Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker

Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker

84 reviews
score 4.2/5
Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 83003880. Dit bedrijf heeft meer dan 84 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.2/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker

Openingstijden Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker

maandag08:30-17:00
dinsdag08:30-17:00
woensdag08:30-17:00
donderdag08:30-17:00
vrijdag08:30-17:00
zaterdag09:00-13:00
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
 • +31 6 83003880

Van Der Wijck Schoorsteen- En Daktechniek BV | Dakdekker beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. 3 weken geleden een offerte aanvraag geplaatst. Enkele dagen later een prijs opgave ontvangen. En vandaag hebben 2 enthousiaste mannen een mooie houtkachel aangesloten. Tijdens de werkzaamheden hebben de mannen nog enkele kleine gebreken aan het dak opgemerkt. Deze hebben zei uit service gelijk in orde gemaakt.

 2. Goed werk, lekkage vankundig opgelost! Zeker aanrader!

 3. Rookkanaal laten plaatsen. Kort maar krachtig: niet te duur, op tijd, reageren snel en vriendelijk en enthousiast personeel! Update na 3/4 jaar: rookkanaal blijkt te lekken, monteur kachel wees ons op het feit dat er geen t-stuk is geplaatst voor de opvang van as en hij was niet onder de indruk van het geleverde werk. Zo is er geen nisbus 80/100 gebruikt en is de rozet die aan het plafond zit een buitenrozet die volgens monteur NOOIT binnen wordt gebruikt. Jammer, maar fijn dat ik er op gewezen ben zodat ik eea in orde kan laten maken.

 4. Wij vroegen hulp ivm een vochtprobleem bij onze schouw en ontsnappend isolatiemateriaal in de open haard. Wij kregen een offerte voor het opnieuw isoleren van de rookkap. De communicatie hierbij was goed. Uiteindelijk zijn twee medewerkers gekomen en zij hebben na het nodige sloopwerk de situatie ter plekke anders ingeschat dan in eerste instantie voorzien. Lang verhaal kort, het probleem is nog niet verholpen, maar wij hebben wel de 1200 euro van de offerte moeten betalen. In feite was dat dus alleen voor een middag sloopwerk en het afvoeren van afval. Voor specialistisch werk ben ik bereid extra te betalen, maar voor het uiteindelijk verrichte werk vond ik het een pittige rekening.

 5. Lekkage snel en vakkundig opgelost door het enthousiaste team.

 6. Fijne mannen die hun vak goed verstaan. Weer of geen weer ze zijn aan de gang gegaan. Ik ben blij met het resultaat en raad ze ook bij iedereen aan.

 7. Toppers hoor! Ons schoorsteenkanaal van nieuwe dubbelwandige pijp voorzien, houtkachel aangesloten en netjes gewerkt. Gisteren gebeld, vandaag geregeld. Prijs / kwaliteit ook in orde. Makkelijk communiceren via telefoon én via whatsapp. Fijn ervaring met deze lui. Zeker aan te raden.

 8. Great work, great explanation before and no surprises. (Vertaald door Google) Goed werk, goede uitleg vooraf en geen verrassingen.

 9. We hebben goede ervaringen met dit bedrijf ze gaan mee in je wensen hebben snel gehandeld en bereid i het weekendj te werken als het niet anders kan. Ook als een collega om familie omstandigheden niet kan komen wordt er iets geregeld om het goed te krijgen ,al met al klantvriendelijk en vriendelijk personeel . We raden hun sterk aan

 10. Onze schoorsteen was in slechte staat en moest echt gerenoveerd worden. Van der Wijck reageerde snel op mijn verzoek en heeft goed werk geleverd. Van der Wijck was professioneel, voorzag ons van goed advies en zeer correct.

 11. In oud monumentaal pand dubbelwandig kanaal laten plaatsen, met alles wat daarbij komt kijken. Na elders verkeerde adviezen, nul respons of lange wachttijden kwam ik uit bij van der Wijck. Hier was het binnen een paar dagen ingepland. Zeer tevreden over de monteurs die vriendelijk en bekwaam waren. Heel klantgericht, met goede tips. Vakmensen die weten wat ze doen. Complimenten aan zowel de monteurs als de adviseur ! Dus zoek niet verder ...

 12. Dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen via gevel naar buiten. Contact en correspondentie verliep vlot en laagdrempelig, ook was er snel ruimte in de planning en was na ruim twee weken de klus geklaard. Op de dag zelf fijn geholpen door Stieve en Max, hadden oog voor detail (moesten hierdoor tussentijds extra materiaal ophalen) wat goed resultaat opleverde. Kachel heeft nu enkele keren gebrand, trek van het rookkanaal is perfect met geen overlast voor omwonende.

 13. Wat een fantastisch echt mensen met een hart voor mensenbedrijf is dit zeg! Super! Ze zijn snel, eerlijk, en luisteren echt met hun hart! Prachtig dat dat kan in deze tijd! Even bellen, en hup binnen twee weken alles geregeld! Geweldig! Hartelijk bedankt ! Ook voor de warme kachel, zo fijn! Heb echt zin in de winter met zo een heerlijke open haard in huis! ❤️❤️❤️

 14. Bij ons het bitumen dak vervangen, ziet er weer netjes uit! Bedankt jongens voor de fijne samenwerking. Groeten Van Stiphout

 15. Rookkanaal laten plaatsen eerder dit jaar. De 2 “specialisten” zaten te ruziën met elkaar en elkaar uit de schelden. Zeer onprofessioneel. Daarna bleek de aansluiting door de vliering niet waterdicht. Gevolg, water door dak vliering en ook door plafond eerste verdieping. Het gat door het dak op een plek gemaakt zonder overleg, want we hadden een andere plek afgesproken. zeer ontevreden mee. Daarna 2 andere specialisten die een nieuw gat hebben gemaakt, en uiteindelijk wel opgelost, met heel veel kopzorgen. Tot op heden nog geen kapje om het kanaal op begaande grond, want die is te groot. Maar daarvoor hoeven ze voor mij niet meer terug te komen. Daarbij ook schade aan houten vloer waar ze zonder overleg op hebben geslepen…. Omdat ze dachten dat er toch een nieuwe vloer op kwam te liggen. Uiteindelijk toch besloten om er een vloer overeen te leggen. Maar dat je dit doet zonder overleg…

 16. STEEF had een hele moeilijke opdracht bij ons want de oude kachelpijp was helemaal verroest en moeilijk te verwijderen. Hij is tot 2100 gebleven om het helemaal klaar te maken. Fijne vent en top werk. Ook goed contact met collega,s en STEEF is zelfs nog even terug geweest om puntjes op de I te zetten. Dank

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.