• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » Holleman Dakdekker Utrecht & Loodgieter Utrecht, Daklekkage Utrecht
Home » Dakdekker Utrecht » Holleman Dakdekker Utrecht & Loodgieter Utrecht, Daklekkage Utrecht

Holleman Dakdekker Utrecht & Loodgieter Utrecht, Daklekkage Utrecht

60 reviews
score 4.5/5
Holleman Dakdekker Utrecht & Loodgieter Utrecht, Daklekkage Utrecht is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Koldijksterraklaan 93, 3544 PK Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 18884366. Dit bedrijf heeft meer dan 60 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.5/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Holleman Dakdekker Utrecht & Loodgieter Utrecht, Daklekkage Utrecht

Openingstijden Holleman Dakdekker Utrecht & Loodgieter Utrecht, Daklekkage Utrecht

maandag06:30-20:00
dinsdag06:30-20:00
woensdag06:30-20:00
donderdag06:30-20:00
vrijdag06:30-20:00
zaterdag08:00-20:00
zondag08:00-20:00

Contactgegevens

 • Koldijksterraklaan 93, 3544 PK Utrecht
 • +31 6 18884366

Holleman Dakdekker Utrecht & Loodgieter Utrecht, Daklekkage Utrecht beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Heb contact met ze opgenomen voor hulp bij een lekkage op het dak, maar helaas konden ze de opdracht niet aannemen wegens personeelsproblemen. Ze deden echter hun uiterste best om begeleiding en advies te geven. Zeer professioneel - en humaan.

 2. Dhr Holleman heeft duidelijke voorwaarden voor 1e inspectie en reparatie en was in het weekend snel ter plekke om een daklekkage te verhelpen. Fijn geholpen.

 3. Contact gezocht met Holleman vanwege een sporadisch lek in mijn dak bij hevige regenval. Netjes te woord gestaan, en na foto's opgestuurd te hebben van de plek waar het lek ongeveer zou moeten zitten belde Martin mij met duidelijke en simpele instructies om het zelf te repareren. Hij vond het zonde om me voor zo'n makkelijke reparatie geld te laten betalen, en heeft me hiermee ook een goede som geld bespaard. Dergelijke professionaliteit en eerlijkheid siert een bedrijf gigantisch, en ik zal bij eventuele toekomstige dakwerkzaamheden zeker als eerste contact opnemen met Holleman.

 4. Na aanvraag gelijk een afspraak kunnen maken voor dakgoot en dakinspectie. Wilde tevens dakbedekking vernieuwen van aanbouw. Keurige offerte. Goed prijs en vrij snel ingepland. Keurig uitgevoerd. Duidelijke communicatie, was twee dagen werk. Na thuiskomst van mijn werk was alles keurig achtergelaten. Ook goede communicatie wanneer Martin weer zou komen ivm weersverwachting. Erg tevreden!

 5. Uitstekend geholpen door Martin van Holleman dak! Communicatie via whatsapp verloopt goed. Hij is vriendelijk en komt afspraken na.

 6. Omdat wij het dak van de schuur hebben verlengd moest er ook een stuk dakgoot verlengd worden. Het nieuwe zink mooi op maat gemaakt en sluit mooi aan op het bestaande stuk. Allemaal netjes en snel gedaan.

 7. Snel gereageerd op mijn contactverzoek en daarna een afspraak ingepland. Op voorhand afspraken gemaakt omtrent kosten. Lekkage van het garagedak is vakkundig gerepareerd.

 8. 10 is voor God, 9 hou ik zelf. Maar een dikke 8 is meer dan verdiend voor het vervangen van onze brede zinken bakgoot met de nodige verstekken. Offerte duidelijk en goed omschreven wat wordt geleverd om geen gezeur achteraf te krijgen. Uitvoering prima. Martin was zeer behulpzaam en levert ouderwets mooi vakwerk. Deze oud Sterrewijker houdt ook nog wel van een gezellig praatje met een oud Ondieper. Kortom: Dik tevreden

 9. Aantal jaar geleden heeft dit bedrijf voor onze VvE nieuwe dakbedekking aangebracht en wat andere dingen gerepareerd. Toen we problemen kregen en daarover in gesprek wilden gaan werden we toch 'vriendelijk' verzocht geen verdere acties te ondernemen. Verwacht dus geen garantie als je met Holleman in zee gaat. Ze geven niet meer thuis. Andere dakdekkers die we hun werk hebben laten inspecteren adviseerden ons het werk opnieuw te laten doen om meer problemen te voorkomen in de toekomst.

 10. Ik geloof best dat ze goed werk doen gezien de redelijke hoeveelheid positieve reviews. Helaas ging het bij mij fout met de beloftes en communicatie. Was beloofd dat ze volgende dag zouden langskomen voor noodreparatie, maar op de dag zelfs niets vernomen en niet gekomen. Ik neem aan dat dit tegenwoordig de standaard is nu de klant niet meer koning is, en er een tekort aan mensen is.

 11. Lood op het dak was beschadigd en verzakt daardoor lekkage in de woonkamer. Snel en professioneel gemaakt. Bedankt.

 12. Heldere communicatie en vakkundige reparatie van lekkage garagedak.

 13. Kundige service en snel beschikbaar

 14. Dakbedekking laten vervangen. Erg tevreden over het uitgevoerde werk en dat voor een nette prijs.

 15. Betrouwbaar bedrijf. Transparant over de prijs en duidelijk en snel afspraken mee te maken. Probleem lijkt nu we weer regen hebben gehad ook opgelost te zijn.

 16. Snel gereageerd op mijn contactverzoek, en binnen paar dagen afspraak kunnen maken. Duidelijke informatie omtrent kosten op voorhand. Onze lekkage op zolder blijkt een groter probleem te zijn waar een aannemer bij nodig is. Dit advies werd direct (gratis!) gegeven, zonder dat er verder kosten in rekening werden gebracht. Zeer coulant, een aanrader dus!

 17. They replied me late and after I wrote a negative google review, but they were very attentive after that. They came to help the same week and advised me very well about how to handle my complaints about my house, although they couldn't fix most things themselves. (Vertaald door Google) Ze antwoordden me laat en nadat ik een negatieve Google-recensie had geschreven, maar daarna waren ze zeer attent. Ze kwamen dezelfde week nog helpen en adviseerden me heel goed hoe ik met mijn klachten over mijn huis om moest gaan, al konden ze de meeste dingen niet zelf oplossen.

 18. Gebeld i.v.m. daklekkages, op basis van de website die snelle en professionele hulp belooft. Na enkele keren bellen contact gekregen; ik moest een mail sturen met foto's en dan zou ik snel teruggebeld worden. Na m'n mail bleef het stil. Na vele keren bellen en achterlaten van voicemails werd ik bijna een week na mijn mail teruggebeld. Ik kan me heel goed voorstellen dat het bijvoorbeeld erg druk kan zijn, maar zorg er dan voor dat je op de website en per telefoon geen beloftes doet die je niet waar kunt maken. Wel excuses gekregen achteraf

 19. Snel geholpen, tegen een eerlijke prijs! Zeer tevreden. Dank! :)

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht
 • Koldijksterraklaan 93, 3544 PK Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.