• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » NELO Dakwerken B.V.
Home » Dakdekker Utrecht » NELO Dakwerken B.V.

NELO Dakwerken B.V.

46 reviews
score 4.6/5
NELO Dakwerken B.V. is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 85 060 9950. Dit bedrijf heeft meer dan 46 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.6/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van NELO Dakwerken B.V.

Openingstijden NELO Dakwerken B.V.

maandag08:00-17:00
dinsdag08:00-17:00
woensdag08:00-17:00
donderdag08:00-17:00
vrijdag08:00-17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht
 • +31 85 060 9950

NELO Dakwerken B.V. beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. 5 sterren voor dit bedrijf!

 2. Top bedrijf, doet wat het zegt en kom afspraken na. Mijn dak weer helemaal als nieuw. Ik raad het aan iedereen aan die zaken met ze wilt doen.

 3. Enkele weken nadat Kobus een duidelijke dakinspectie deed en de offerte kon opmaken, zijn Peter en Indy de dakbedekking van het platte dak komen vernieuwen. Dat hebben deze echte vakmannen prima gedaan. Er ligt nu een strakke, stormvaste en waterdichte nieuwe laag bitumen op. Al het andere wat aan vervanging toe was, is ook vervangen. Ze geven bovendien 10 jaar garantie op hun werk.

 4. Bedankt Team NELO, wat een leuke collega’s hebben jullie en hard gewerk. Het dak is weer vrij van daklekkage en keurig gemaakt. Gr. Familie Damen

 5. Super aardige mensen die professioneel mijn dak gerepareerd hebben BEDANKT MANNEN

 6. Top bedrijf!!

 7. Goed werk geleverd.

 8. Wij hadden een lek aan het dak en het water was onder de pannen geslagen waardoor het binnen was gaan "regenen". NELO Dakwerken gebeld en ze kwamen super super snel en ook nog later op de dag vanuit Utrecht nog wel. Volgende dag gerepareerd. Binnen 24 uur lekkage opgelost!! En ook schade gerepareerd. Mijn moeder Anita en ik zijn zeer tevreden over het bedrijf, vriendelijk, geruststellend en zeer professioneel. Wij zijn vol lof, top bedrijf!!! Zeker aan te raden. Groetjes van Anita & Eline

 9. Heel netjes gewerkt, gemaakte afspraken worden nagekomen.

 10. Vandaag door kobus en zijn collega’s het dakleer laten vernieuwen van de schuur/carport en dakkapel en dak van de uitbouw. Ondanks dat het extreem warm was 32 graden hebben de mannen keihard en keurig gewerkt om het in een dag te klaren !!. ( Petje af mannen bedankt ) John Majoor.

 11. Waardeloos!! Heb een afspraak gemaakt 3 dagen nadat de lekkage geconstateerd is, tussen 12 en 14 uur 's middags, maar dan komen ze niet. Bij navraag is er geen afspraak bekend, maar ik zal worden teruggebeld. Bij het terugbellen blijkt dat er 'vergeten' is om terug te bellen en dat ze niet eerder dat over nog eens 3 dagen willen komen kijken en dat de reparatie dan nog niet zal worden uitgevoerd, maar zal worden ingepland. Ik moet dit bedrijf niet en nooit meer... Hier kan je dus verzuipen in je lekkage, onder het mom van een foutje is menselijk. Hadden zij dan niet 3 dagen de tijd om dat menselijke foutje zelf te herstellen? Zo lust ik er nog een paar. Wat mij betreft kunnen ze het dak op!

 12. Joey en Cor hebben super werk afgeleverd. Offerte was net. Waren op tijd. Lekkage verholpen.

 13. Kundig en professioneel bedrijf. Ze hebben goed vakwerk afgeleverd. De schoorsteen was in een erbarmelijke toestand. Deze is nu volledig gerenoveerd en weer in topconditie gebracht. Bedankt voor de goede service!

 14. Na de storm was mijn halve dak eraf gewaaid (het dakleer). Na een prettig telefoontje kwamen ze vrijblijvend een offerte opmaken. Deze snel goedgekeurd. Het werk is binnen anderhalve dag gemaakt omdat ze voor het uiterlijk een andere plint hebben gebruikt om het mooier af te werken. Ze hebben hard doorgewerkt en zeer vriendelijk en professioneel personeel. Ik zou het andere aanraden en mocht ik zelf weer een dakdekker nodig hebben weet ik ze zeker te vinden.

 15. Ik was op zoek naar een bedrijf dat op korte termijn naar ons dak kon komen kijken nadat de dakpannen door storm waren verschoven. Via internet bij Nelo dakwerken terecht gekomen en we hebben snel een afspraak kunnen maken met Kobus. Kobus gaf een goed advies en is duidelijk een vakman. We hebben de reparatie aan de nokvorsten naar volle tevredenheid uit laten voeren.

 16. Wat een top bedrijf. Heel goed werk verricht door Indy. Ziet er prachtig uit. Onze loodlab was door de storm uit de voeg gekomen. Indy heeft dit prachtig hersteld voor ons. Bedankt NELO.

 17. Nelo reageerde snel op mijn hulpvraag. Ik kreeg een goede dak inspectie met foto's en een gedegen advies.

 18. Mijn bitumendak van de slaapkamer laten isoleren en overlagen door Nelo Dakwerken. Dik tevreden over communicatie en uitvoering. Betrouwbaar en bereikbaar bedrijf.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht
 • Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.