• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » Secuur Woningonderhoud B.V.
Home » Dakdekker Utrecht » Secuur Woningonderhoud B.V.

Secuur Woningonderhoud B.V.

57 reviews
score 4.6/5
Secuur Woningonderhoud B.V. is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 30 227 3570. Dit bedrijf heeft meer dan 57 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.6/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Secuur Woningonderhoud B.V.

Openingstijden Secuur Woningonderhoud B.V.

maandag24 uur geopend
dinsdag24 uur geopend
woensdag24 uur geopend
donderdag24 uur geopend
vrijdag24 uur geopend
zaterdag09:00-16:00
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
 • +31 30 227 3570

Secuur Woningonderhoud B.V. beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. schoorsteen lekte. uitgebreide inspectie gedaan en mij foto.s laten zien van wat oorzaak zou zijn. offerte akkoord; 2000 euro, inclusief plaatsen steigers om er bij te kunnen. de praktijk; in nog geen 2 uur 2 man bezig, net laddertje op dak geklommen, geen steiger.. was wel meegenomen in prijs. vervolgens begon het later te regenen. zelfde problemen als voor voegen van gevel schoorsteen. gebeld om gebruik te maken van 10 jaar garantieservice. afspraak gemaakt. toen begon ellende; niet komen , niet afzeggen, uitsel ... toen ik vervolgens na 4 maanden boos reageerde op het uitstel werd mijn nummer geblokkeerd, mails niet beantwoord en als ik met ander nummer belde; niet terug gebeld. ze hadden het druk en ik moest niet zeuren.. 2000 euro armer met zelfde probleem. en het ergste van alles: me schofferend behandelen.. ga niet in zee met dit bedrijf!. komen afspraken niet na en werken niet met garantie en negeren je vervolgens . kortom malafide geldkloppers Antwoord op reactie secuur … nee het is jullie bedrijf.. ook bijzonder antwoord… en heb inmiddels diverse pogingen gedaan om weer te kontakten.. via opgegeven mail adres, maar krijg mail als verkeerd domein terug, en via site

 2. Goede communicatie en snelle wer

 3. Secuur Woningonderhoud is een fijne partij om zaken mee te doen. Ze brengen een duidelijke offerte en een aantrekkelijke prijs. Ik heb meerdere offertes opgevraagd en ik moet zeggen secuur had de duidelijkste offerte.

 4. Bij ons is het dak vervangen van de berging. Er werd snel gereageerd, kijk afspraak op korte termijn gemaakt en binnen een week dak hersteld. Heren zijn professioneel, vakkundig en geven goed advies!

 5. Snel geholpen en alles ziet er goed uit. Ik raad Secuur Woning Onderhoud zeker aan!

 6. Netjes en snel volledig bitumen dak vervangen inclusief extra isolatie.

 7. Ivm lekkage contact opgenomen met dit bedrijf. Zijn meteen langs gekomen en uitgelegd wat er vervangen moet worden. Alles besproken tegen een normale prijs geen extra onverwachtse kosten en alles netjes afgewerkt. Top bedrijf zeker de moeite om contact te leggen als er iets met je dak is

 8. Goede communicatie, snelle en professionele service. Aardige mensen.

 9. Vakkundig en snel gewerkt, goed advies en duidelijk met foto’s van het (oude en nieuwe:) gerepareerde dak en de nieuwe nokvorsten!

 10. Zeer vriendelijke en professionele service. Ik had gebeld voor wat vochtplekken onder het dak van mijn dakkapel. Er werd direct contact gezocht en een afspraak gemaakt voor de opname, tijdens welke meteen de offerte werd opgesteld. Na acceptatie werd het euvel kort daarop verholpen conform afspraken. Met foto's werd het werk en eind resultaat gedocumenteerd. De werkplanning communiceert snel en via whatsapp, wat het maken van afspraken zeer eenvoudig maakt. Bedankt voor de goede en snelle service.

 11. Ik zal de factuur naar jullie mailen want ja secuur Woningonderhoud…. Liegen is ook n vak!

 12. Het dakleer moest vervangen worden op mijn dak. Sven heeft heel netjes nieuwe bitumen op mijn dak geplaatst. Hij is erg vriendelijk en hij heeft het tegen een nette en eerlijke prijs gelegd. Uitstekend gedaan!

 13. Top service! Professioneel en snel. Fijn in contact.

 14. Afgelopen week hebben ze bij mij het dakkapel vernieuwd vanwege lekkage. Ik ben blij dat de lekkage nu voorbij is bedankt jongens

 15. Ik heb in april 2021 gemeld dat mijn dakgoot op een aantal plaatsen lekte, waarna men dit zou verhelpen met vloeibare zink. Helaas heeft dat niet tot het gewenste resultaat geleid en lekt de dakgoot nog steeds op een aantal plaatsen en intussen is het hout eronder ook gaan rotten door deze lekkage. Nu probeer ik al ruim 6 maanden een afspraak te maken om dit onder GARANTIE (van 7 jaar) alsnog op te lossen, maar dit bedrijf blinkt uit in het NIET beantwoorden (noch via telefoon, sms of WhatsApp) en weigert dus gewoon iets te doen??? Mijn ADVIES: WEGBLIJVEN van dit bedrijf, het is een onbetrouwbaar bedrijf en ga op zoek naar een erkend dakbedrijf dat wel haar afspraken nakomt !!!

 16. Super relaxe gasten en weten wat ze doen en snel

 17. Tijdens de hevige storm binnen een paar uur gekomen terwijl geen een bedrijf in staat was te komen wegens drukte. Wim heeft Super werk geleverd en top service.Hij was duidelijk en professioneel . Ik raad het iedereen aan!!!

 18. ik heb mijn dak laten doen en ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ze komen de afspraak na en ze doen goed werk als je een dakdekker zoekt laat je dak door dit bedrijf doen werken goed en netjes jongens super

 19. Een hele dikke 10 hoor ik zou 6 sterren invullen als het kon !

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.