• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Utrecht » Uniekdak B.V.
Home » Dakdekker Utrecht » Uniekdak B.V.

Uniekdak B.V.

34 reviews
score 4.8/5
Uniekdak B.V. is een dakdekker in Utrecht geregistreerd aan het adres Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 30 227 3241. Dit bedrijf heeft meer dan 34 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.8/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Uniekdak B.V.

Openingstijden Uniekdak B.V.

maandag08:30-17:00
dinsdag08:30-17:00
woensdag08:30-17:00
donderdag08:30-17:00
vrijdag08:30-12:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht
 • +31 30 227 3241

Uniekdak B.V. beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Vakkundig werk afgeleverd aan mijn plat dak. Zeer tevreden met het resultaat! Ook prettige en duidelijke communicatie. Professionele toppers!

 2. Prima vak lui werken hard vriendelijk optijd perfect werkt afgeleverd zeer te vreden

 3. vakkundig en kwaliteit en actiebereidheid heel goed, leuk en goed team samen. Samenwerken met klant perfect, communicatie met kantoor ook prima. Wel duur, maar daar krijg je dus een heleboel voor terug!

 4. Platte daken opnieuw laten bedekken, ondanks tegenvallend weer hebben de jongens perfect en goed werk geleverd, Dakbedekking kan er wel weer 30 jaar tegen

 5. Een jaar na de vorige opdracht, weer een offerte gevraagd voor dit keer mijn bitumen dak. Goede inspectie en offerte was er weer snel. Prijs is marktconform (van de kwaliteit leverende bedrijven). En weer is het werk netjes en vakkundig uitgevoerd. Zo'n kleine klus kon gelukkig tussendoor gepland. Dus kon het dit jaar toch nog uitgevoerd worden. 2021: Na eerst enkele -achteraf 'bijzondere'- dakdekkersbedrijven te hebben benaderd voor onderhoud aan mijn pannendak, kwam ik uiteindelijk bij Uniekdak. Gelijk goed geholpen. Een inspectie voor de vrijblijvende offerte was snel geregeld. De offerte kwam er rap achteraan. Er werd goed meegedacht. Na wat overleg over de offerte, had ik vertrouwen in de opdracht. Dit werk kon toch nog eerder dan gepland, want tussen grotere projecten door. Ruim 2 maanden zwoegen met rare bedrijven, is het nu ruim binnen 2 weken opgelost. Erg blij mee! Goede en vriendelijke backoffice en dakdekkers. Kwaliteit van het werk zal ook goed zijn, maar dat merk ik deze winter pas

 6. Bij mij zijn de dakpannen vervangen, alle werkzaamheden binnen een dag klaar en weer netjes opgeleverd.

 7. Ivm lekkage hebben we Uniekdak om advies gevraagd. Zij konden nog dezelfde dag komen kijken. Door gebruik te maken van camera inspectie werd geconstateerd dat de lekkage niet afkomstig was van het dak maar van de cv leiding. We zijn zeer tevreden over de goede en vlotte service.

 8. Erg tevreden over Dak Uniek! De jongens kwamen mooi op tijd, met als doel om het lood van de dakkapel te vervangen. Bij het starten vd werkzaamheden bleek de kapel echter grotendeels rot. Daar hebben ze duidelijke foto’s van gemaakt en in goed overleg tot een nieuw plan van aanpak gekomen. Verder hebben ze als service nog een aantal dakpannen vervangen. Erg goed.

 9. Uniekdak BV ingeschakeld voor een dakinspectie aangezien ik een lek had. Zelf dacht ik dat een schoorsteenrenovatie nodig was. Uniekdak heeft mij zeer goed geholpen en veel geld bespaard door mij te informeren dat een schoorsteenrenovatie niet nodig was (volgens andere dakdekker was dit wel nodig). Kortom, topservice. Als ik ooit nog een klus op mijn dak heb weet ik dus bij wie ik moet zijn. Achteraf ben ik ook nog netjes opgebeld voor verder advies.

 10. Wij zijn uitermate tevreden over Uniekdak B.V., zij zijn alle beloftes nagekomen en hebben meer dan uitstekend werk geleverd

 11. Hard werkende aardige mannen. Nokpannen vervangen incl. ruitermat + ventilatiesysteem met flexx dichtgezet.

 12. Super werk. Beleefde hard werkende mannen.

 13. Uniekdak is een zeer professioneel bedrijf. Voor ons jaren '30 huis hebben zij in eerste instantie het lood van de schoorstenen vervangen. Na inspectie van de dakkapel bleek het dak in zeer slechte staat, wat Uniekdak met duidelijke filmpjes laat zien (ik ga niet zelf het dak op, en dat hoeft dus ook niet). Na reparatie tonen zij weer een filmpje van het resultaat. Ook bij kleinere reparaties (nieuw hoedje op het pijpje van de ventilator) volgen zij dezelfde procedure. De responsetijd is altijd goed, waarna snel een afspraak tot reparatie wordt ingepland. Aanrader!

 14. Goede communicatie, voor/tijdens en na de werkzaamheden. Heldere offerte. Na de werkzaamheden aanpassing van de werkelijke arbeidsuren dus heel transparant. Aanrader!

 15. Project: Vervangen van dakpannen en daklood, reparatie schade vogels en plaatsen van vogelwering. Alvorens zonnepanelen te laten plaatsen op ons huis wilde we eerst een dakinspectie laten uitvoeren. Hiervoor zijn we terecht gekomen bij Uniekdak, zij hebben het dak grondig op verschillende punten gecontroleerd en daarbij kwam naar voren dat de bestaande dakpannen, gezien hun leeftijd, inmiddels water begonnen door te laten en heel poreus zijn geworden. Daardoor waren er al redelijk wat dakpannen gebroken en was de kans op lekkage in de toekomst groot. Ook was het daklood niet best meer en vertoonde scheuren en was aan vervanging toe. Ook bleek er aan de isolatie onder de dakpannen veel schade te zijn door vogels die daar nesten maken en de boel slopen. Glenn van Uniekdak heeft ons geadviseerd om de aanwezige schade te laten repareren, daklood en dakpannen te vervangen en gelijk vogelwering te laten installeren zodat vogels vervolgens niet meer onder de pannen kunnen. Na een keurige offerte te hebben ontvangen hebben wij (samen met de buren) opdracht gegeven om deze uit te laten voeren. Met een team van 6-7 man zijn ze in totaal 3 dagen bezig geweest om alle reparaties uit te voeren en vervolgens alles te vernieuwen. De mannen werken netjes, zijn beleefd en zijn netjes iedere dag op tijd. Ook werden de oude dakpannen en ander afval keurig in een container afgevoerd. Als bijlage heb ik foto's van de situatie vooraf en achteraf toegevoegd. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Uniekdak ... mannen bedankt!!!

 16. Twee maal thuis gebleven (1x was de bus stuk, dus konden ze niet komen. Geen probleem), zodat er een inspectie kon plaatsvinden waarna een offerte zou worden uitgebracht. Slechts ANDERHALF UUR na de inspectie word ik al gebeld dat ze geen offerte kunnen uitbrengen, omdat men op korte termijn geen tijd heeft. Ik geef aan dat er geen haast bij is geboden, dus geen probleem. Later bel ik zelf nog even terug, omdat ik het vreemd vind dat er gelijk al wordt gezegd dat ze geen tijd hebben. Goed dat ik belde, want men gaat helemaal geen offerte uitbrengen. Als ze binnen 30 dagen geen tijd hebben, wordt er geen offerte gemaakt. Als ze dat vantevoren al weten, had ik die twee dagdelen niet thuis hoeven blijven. Wilde dit na al die mooie recensies toch ook delen. Erg teleurgesteld in dit bedrijf. Mochten er mensen zijn met goede ervaringen bij een ander bedrijf, houd ik me aanbevolen en houd ik graag nog eens mijn agenda vrij.

 17. Leuke hardwerkende jonge gasten die keurig werk afleveren en meedenken over oplossingen. Communicatie over planning was ook top. Toen ze door de file een kwartiertje later waren werden we zelfs gebeld. Zeer aanbevolen.

 18. Na enkele zeer slechte ervaringen met malafide 'dakdekkers' bedrijven via buren in de straat bij Uniekdak uitgekomen. Stap voor stap zijn we alle problemen langsgelopen waarna Glenn oplossingericht te werk ging. In deze oplossingen kon ik me goed vinden, waarna twee weken na het eerste contact er een mooi dak op lag.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Utrecht

W. Van Barneveld Dakbedekkingen

6 reviews
 • Trichterberg 13, 3453 PP Utrecht

Ongedierte

0 reviews
 • Proostwetering 103 A, 3543 AC Utrecht

Pannendekkersbedrijf René Weingart

6 reviews
 • Paul Kleestraat 41, 3544 NT Utrecht

Van Oort Dakdekkersbedrijf

2 reviews
 • Aphroditedreef 4, 3561 BL Utrecht

Dakbeheer Kieskeurig BV Dakdekkers | Daklekkage | Dakreparatie

42 reviews
 • Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

Elsendoorn Dakbedekkingen

0 reviews
 • Merwedestraat 31, 3522 XK Utrecht
 • Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.