• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Eindhoven » Dakspecialist Nederland
Home » Dakdekker Eindhoven » Dakspecialist Nederland

Dakspecialist Nederland

7 reviews
score 3.7/5
Dakspecialist Nederland is een dakdekker in Eindhoven geregistreerd aan het adres Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 85 130 6272. Dit bedrijf heeft meer dan 7 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 3.7/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Dakspecialist Nederland

Openingstijden Dakspecialist Nederland

maandag07:30-20:00
dinsdag07:30-20:00
woensdag07:30-20:00
donderdag07:30-20:00
vrijdag07:30-20:00
zaterdag10:00-17:00
zondag12:00-17:00

Contactgegevens

 • Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven
 • +31 85 130 6272

Dakspecialist Nederland beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Slordig werk, lood veel te kort (te kleine overlap), nokpannen veel te zuinig gesmeerd waardoor het binnen een jaar alweer lekte. Nu een gecertificeerde dakdekker in de arm genomen.

 2. Na een goed verkoopgesprek hebben we gekozen voor dit bedrijf om ons schuine dak te laten renoveren. Hier hebben wij enorme spijt van. Na de eerste oplevering bleek het dak geïsoleerd te zijn met een goedkope, totaal ongeschikte binnenshuis-isolatiefolie. Dit was compleet anders dan het beloofde materiaal uit de offerte. Na het nodige getouwtrek (inclusief persoonlijke beledigingen) is er een plan voor vervanging opgesteld, maar ook na deze herstelwerkzaamheden bleken er ernstige tekortkomingen te zijn. Uiteindelijk hebben wij zelf een onafhankelijk bureau een keuring uit laten voeren, waarna er een aanzienlijk rapport voor reparatie is opgesteld voordat de oplevering uiteindelijk acceptabel was. Samengevat: - Slechte oplevering - Zelf veel extra kosten moeten maken om ernstige fouten boven tafel te krijgen - Kunnen nogal onbeleefd worden

 3. Ik ben een maand geleden verhuist en ik heb me dak laten inspecteren door Dak SpecialistNL daarbij zijn er paar problemen gevonden, de schoorsteen viel uitelkaar en de panlatten waren meerderdeels verrot en pannen waren ook niet meer in goede staat. En met een tegemoet komende prijs hebben ze een top resultaat behaald. Tijdens de aanwezigheid van de heren van DakSpecialistNL waren ze klant vriendelijk, respectvol en ze namen hun werk serieus. Ik heb geen klachten over Dakspecialist te melden ze hebben echt top werk geleverd!.

 4. Al jaren bezig met een dezelfde lekkage langs onze schoorsteen. Inmiddels 3 bedrijven in handen genomen en laten repareren. Maar helaas lekkage werd niet verholpen. Via onze oude buren die erg te spreken waren over hun ervaring van de dakdekkers uit regio Tilburg. Heb meteen gebeld naar het filiaal en kreeg snel een afspraak voor bezichtiging. Na een kort en inhoudelijk gesprek met advies heb ik de herstelwerkzaamheden goedgekeurd. Gelukkig wisten de dakdekkers van DakspecialistNL raad. Zij hebben alle oude reparaties en lapwerk verwijderd en vervolgens alle loodaansluitingen vervangen. Ook is onze schoostern bovenplaat opnieuw in cement bekist en zijn de voegen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Vakbekwame dakdekkers met brede kennis van het dak. Twee erg vriendelijke en doortastende monteurs hebben op professionele wijze onze opdracht vlekkeloos uitgevoerd. Kortom echte aanraders ! We zijn nu inmiddels enkele buien en stormen verder en het emmertje onder de schoorsteen blijft droog! Met vriendelijke groet, Mien van Ham

 5. Enorm goede service, ze konden al snel komen toen mijn dak enorm begon te lekker bij een storm onlangs

 6. Na aankoop van onze woning is er een bouwkundig rapport opgesteld, er zouden wat kleine mankementen aan ons dak en schoorsteen zijn. Als derde en laatste schakelden wij DakspecialistNL in voor advies, deze gaven ons als enige het advies te repareren in plaats van het compleet renoveren van ons dak en schoorsteen zoals de eerste twee bedrijven ons aanraden.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Eindhoven

Top-Roof

54 reviews
 • De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven

Kwaliteitsdak

1 reviews
 • Rapenlandstraat 30, 5623 EW Eindhoven

Meerdak B.V.

7 reviews
 • Herentalsweg 4-A, 5628 RD Eindhoven

Adem Dakdekker

0 reviews
 • Mecklenburgstraat 35, 5615 PZ Eindhoven

Dakspecialistlemmens

66 reviews
 • Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven

Kramer Dakwerken

0 reviews
 • Ruurlostraat, 5651 ED Eindhoven

Dakdekkersbedrijf Teun

2 reviews
 • Zandroos 54, 5658 BG Eindhoven
 • Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.