• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Eindhoven » Dakspecialistlemmens
Home » Dakdekker Eindhoven » Dakspecialistlemmens

Dakspecialistlemmens

66 reviews
score 4.9/5
Dakspecialistlemmens is een dakdekker in Eindhoven geregistreerd aan het adres Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 26123358. Dit bedrijf heeft meer dan 66 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.9/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Dakspecialistlemmens

Openingstijden Dakspecialistlemmens

maandag07:00-22:00
dinsdag07:00-22:00
woensdag07:00-22:00
donderdag07:00-22:00
vrijdag07:00-22:00
zaterdag07:00-22:00
zondag07:00-22:00

Contactgegevens

 • Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven
 • +31 6 26123358

Dakspecialistlemmens beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Shakur is zeer aan te bevelen. Samen met 3 andere buren onze loodslabben vervangen op plat dak en een zijkant van de huizen geïmpregneerd. Ze hebben netjes gewerkt. En zijn vriendelijkheid is een heel positief punt in deze tijden....

 2. Very professional company, they help me to solve the roof leakage issue pretty fast. The repair looks quite neat and they also provide a few years guarantee. If you look for someone to help with roof leakage, they will be the right person for you. (Vertaald door Google) Zeer professioneel bedrijf, ze helpen me om het daklekkage probleem vrij snel op te lossen. De reparatie ziet er best netjes uit en ze geven ook een paar jaar garantie. Als u op zoek bent naar iemand die u kan helpen bij een daklekkage, dan bent u bij hen aan het juiste adres.

 3. Snelle persoonlijke service, daklood en dakleer na storm losgekomen, grote lekkage maar werd snel en kundig gemaakt, goede service en afspraken worden nagekomen ondanks de drukte, eerlijke offerte en foto's voor en na reparatie. Aanradertje!

 4. Goed geholpen met dak lekkage en ook met opnieuw voegen van schoorsteen. Snel geholpen en voor een goed prijs.

 5. Shakur heeft onze schoorsteen gerenoveerd. We zijn zeer tevreden, ik heb hem aan mijn moeder aangeraden (zegt denk ik genoeg)!

 6. Vanwege een daklekkage had ik contact opgenomen met dakspecialist Lemmens. De communicatie was heel duidelijk en correct. Ondanks de drukte kon ik snel geholpen worden. De afspraak werd nagekomen zoals was afgesproken en de de lekkage werd ter plekke verholpen. We hebben een hele goede ervaring met Shakur. Echt niks aan te merken, alles ging soepel. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

 7. Great service! 100% recommended (Vertaald door Google) Goede service! 100% aanbevolen

 8. Een dak lekkage is natuurlijk nooit fijn maar in de week tussen kerst en oud en nieuw al helemaal niet, zie maar eens iemand te vinden die het kan repareren. Shakur kon dezelfde dag nog langs komen en het probleem vaststellen. Na twee dagen was onze lekkage vakkundig gerepareerd. Bedankt voor de snelle en goede service mannen!

 9. Onze ervaringen zijn super positief! Ondanks de drukte en eigenlijk weinig tijd werden we toch eerder geholpen met een lek in ons plat dak. Shakur is een erg aardige hardwerkende keurige jonge man met het hart op de goede plaats en betrouwbaar! Ik zou 'm zeker aanbevelen! Komt zijn afspraken na, heeft humor, super beleefd. Gewoon doen zou ik zeggen!!!

 10. Shakur en zijn collega hebben prima vakwerk geleverd en komen gemaakte afspraken perfect na. De situatie op ons dak werd goed geïnspecteerd en gefotografeerd, waarna we eerlijk advies kregen over welke werkzaamheden vanuit Lemmens nodig waren (tegen nette prijzen) en wat we zelf konden doen om wat kosten te besparen (vervangende dakpannen halen bijvoorbeeld). Ook werd er goed meegedacht over oplossingen die afdoende zijn zonder van alles te hoeven vervangen of aanpassen. Bovendien hebben we nu de mooiste nieuwe regenpijp van de buurt, van blinkend zink . De communicatie verliep goed, vlot, beleefd en eerlijk, totaal niet opdringerig (helaas is dat weleens anders bij dergelijke bedrijven). Fijn om een bedrijf in de buurt te hebben dat snel kan worden ingeschakeld als dat nodig is.

 11. Shakur was very profesional when making the offer, he reacted quick to my app and came on short notice, climbed the roof, took pictures and explained problem very well and gave advice. Price was better than a second contact. He repaired a damaged nokpan, clean surface and sealed (waterproof) the whole row of nokpannen. He solved the problem very quickly providing guarantee. I recomend him for his quick reaction, service and proffesionalism (although it is very difficult for me to judge the work done as I did not climb myself to the roof and I dont have understanding about pannen). (Vertaald door Google) Shakur was zeer professioneel bij het maken van het bod, hij reageerde snel op mijn app en kwam op korte termijn, klom op het dak, nam foto's en legde het probleem heel goed uit en gaf advies. Prijs was beter dan een tweede contact. Hij repareerde een beschadigde nokpan, schoon oppervlak en verzegelde (waterdicht) de hele rij nokpannen. Hij loste het probleem zeer snel op met garantie. Ik beveel hem aan voor zijn snelle reactie, service en professionaliteit (hoewel het erg moeilijk voor mij is om het geleverde werk te beoordelen omdat ik zelf niet op het dak ben geklommen en ik geen verstand heb van pannen).

 12. Shakur (eigenaar) had het probleem snel gevonden en vakkundig opgelost. Prijs was vooraf duidelijk. Later bleek er nog een probleem te zijn aan mijn dakgoot dat niet was meegenomen in de prijs. Deze is zonder meerprijs ook behandeld. Aangezien we last hadden van een flinke lekkage was hij bereid om de afgesproken datum naar voren te schuiven en daar ben ik zeer dankbaar voor. Top bedrijf dat ik zeker weer ga bellen als ik problemen heb.

 13. Zo vind je ze al lang niet meer overal... gewoon vakwerk voor een redelijke prijs. Het probleem wordt bekeken en stap voor stap opgelost, niet meteen de hele handel voor de hoogstmogelijke prijs vervangen. Reageert meteen, maakt z'n werk af, beleefd. (Trouwens geen familie... toevallig zelfde achternaam, kan 't niet mooier maken :-)

 14. Ik schrijf niet vaak revieuws maar wil dat nu toch graag doen. De reden is namelijk de uitstekende ervaring! Toen ik probeerde te bellen voor info kreeg ik geen gehoor. Iets later ontving in een net berichtje van Shakur dat hij op vakantie was en of hij me kon contacten als hij terug was. En zo gezegd, zo gedaan. Hij stuurde me netjes een berichtje eenmaal weer aan het werk. Dat mag je gerust een zeldzaamheid noemen in deze tijd! Waar andere bedrijven direct met een dure offerte kwamen om de gehele ventilatiepijp te vervangen dacht Shakur direct aan een andere oorzaak. Simpelweg wat opgehoopt vuil. Wat natuurlijk ook resulteerde in een betere prijs om de lekage op te lossen! Dus een afspraak gemaakt. Welke ook netjes nagekomen werd (ook een zelfdzaamheid tegenwoordig) En inderdaad was vuil het probleem. Dus snel opgelost voor een echte vakman! kortom aanrader!

 15. Duidelijke uitleg aan de hand van foto’s na inspectie en daarna een offerte gekregen met goede uitleg van werkzaamheden die verricht moesten worden. Binnen korte tijd een afspraak kunnen maken voor twee platte daken te vervangen. Alles naar verwachting afgewerkt tegen een scherpe prijs! Dakspecialist Lemmens is zeker een aanrader!

 16. Goede communicatie, grondige inspectie met veel foto's vooraf en achteraf na de klus. Super duidelijk en professioneel!

 17. Vlotte service, goede tijdsafspraken, probleem goed opgelost.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Eindhoven

Top-Roof

54 reviews
 • De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven

Kwaliteitsdak

1 reviews
 • Rapenlandstraat 30, 5623 EW Eindhoven

F. Van De Weijdeven Dakbedekkingen

1 reviews
 • Beverloweg 7, 5628 PT Eindhoven

Meerdak B.V.

7 reviews
 • Herentalsweg 4-A, 5628 RD Eindhoven

Adem Dakdekker

0 reviews
 • Mecklenburgstraat 35, 5615 PZ Eindhoven

Kramer Dakwerken

0 reviews
 • Ruurlostraat, 5651 ED Eindhoven

Dakdekkersbedrijf Teun

2 reviews
 • Zandroos 54, 5658 BG Eindhoven
 • Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.