• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Eindhoven » Top-Roof
Home » Dakdekker Eindhoven » Top-Roof

Top-Roof

54 reviews
score 5/5
Top-Roof is een dakdekker in Eindhoven geregistreerd aan het adres De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 50964179. Dit bedrijf heeft meer dan 54 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 5/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Top-Roof

Openingstijden Top-Roof

maandag08:00-20:00
dinsdag08:00-20:00
woensdag08:00-20:00
donderdag08:00-20:00
vrijdag08:00-20:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven
 • +31 6 50964179

Top-Roof beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Toproof is een top bedrijf. Zeer goede service en reparatie. Alles kan en gebeurd in goed overleg. Ze werken netjes, snel en zijn vriendelijk.

 2. Ervaren vakmensen met een eerlijk verhaal over de uit te voeren werkzaamheden en kosten. Prettige communicatie maakt het positieve verhaal af. Zeker een aanrader!

 3. Goede en vriendelijke service. Helaas bleek het lek bij het pannedak wat niet hun specialiteit is.plattedak wel gecontroleerd zonder kosten. Top

 4. Daken netjes en goed vernieuwd. Eerlijke voorlichting en daarna nette uitvoering

 5. Dak van een dakkapel vervangen, snelle en prima service, vakkundig uitgevoerd.

 6. Ik heb 2 daken laten vernieuwen / herstellen na een storm. Beide zijn vakkundig gemaakt en waterdicht. Danny reageert meestal heel snel ondanks de drukte. De meest urgente reparatie was snel uitgevoerd.

 7. Inderdaad top. Echte toppers. Snelle, prettige en goede service. Bedankt.

 8. een klein weekje 2 toppers op het dak gehad die mijn hele dak geïsoleerd hebben en nieuwe dakbedekking hebben aangebracht. Vriendelijke, harde werkers die weten waar ze het over hebben. Professioneel advies, denken in oplossingen en hebben hart voor het vak. Mooi resultaat!

 9. Via deze weg wil ik laten weten dat ik het erg heb gewaardeerd dat jullie binnen één week na melding zijn komen kijken, jullie je tijd hebben genomen om alles goed na te kijken en mij hebben voorzien van TOP-advies. Nogmaals dank hiervoor, Michiel

 10. Goeie gasten!! Eerlijk, vriendelijk én kundig!! De verbouwing van onze woning kwam stil te liggen door een geconstateerde lekkage in het dak ter hoogte van de dakgoot. De heren van Top-Roof hebben ruimte gemaakt in hun planning om ons, dus tussendoor, zo snel mogelijk te helpen. De verbouwing liep daardoor geen vertraging op, klasse!!

 11. Al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Top Roof. Danny en zijn collega's hebben ons weer voorzien van goed advies. Denken goed mee met (betaalbare) oplossingen en geven proactief advies om toekomstige problemen te voorkomen. Deze keer ook goed advies gekregen over de diverse types lichtkoepel. Het uiteindelijke werk (vervangen lichtkoepels en dakbedekkingsreparaties) is goed uitgevoerd, netjes opgeruimd achtergelaten en voorzien van de garantie papieren. Een Top bedrijf.

 12. (Vertaald door Google) Zeer tevreden klanten hier! We hadden een heel oud en lekkend dak boven onze erker/erker. Top-Roof reageerde zeer snel op ons verzoek en slaagde erin om snel een geschikt tijdslot te vinden om de dakbedekking te repareren/vervangen. Ik ben natuurlijk geen expert, maar het ziet eruit als een kwaliteitsklus en werd heel snel, efficiënt en zonder rommel gedaan. Aanbevolen! (Origineel) Very happy customers here! We had a very old and leaking roofing over our oriel/window bay. Top-Roof was very responsive to our enquiry and managed to quickly find a suitable timeslot to repair/replace the roofing. I'm not an expert obviously, but it looks like a quality job and was done very quickly, efficiently and without a mess. Recommended!

 13. Super service, na contact stonden ze al meteen klaar om het probleem te verhelpen. Zijn nette gasten die zelfs de schoenen even snel uit doen bij het binnentreden van het huis. Kan iedereen deze toppers aanraden!!

 14. Goed geholpen met een lekkage. Binnen anderhalf uur stonden de mannen al voor de deur. Lekkage bleek te komen door een verstopte afvoer. Snel opgelost. Topservice!

 15. Goed bedrijf met personeel dat meedenkt om tot de beste en voordeligste oplossing te komen. Veel materiaalkennis van de verschillende dakafwerkingen. Komen afspraken na en laten het netjes achter

 16. Goede, snelle service. Een lekke afvoer is snel en professioneel gerepareerd. Afspraken worden perfect nagekomen. Dik tevreden!

 17. Ze waren na een melding over lekkage van goot snel op locatie. Reparatie uitgevoerd van goede kwaliteit. Tot dusver steeds goede ervaringen gehad met Top Roof en de prijs kwaliteitverhouding is ook steeds goed.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Eindhoven

Kwaliteitsdak

1 reviews
 • Rapenlandstraat 30, 5623 EW Eindhoven

Dakspecialist Nederland

7 reviews
 • Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven

Meerdak B.V.

7 reviews
 • Herentalsweg 4-A, 5628 RD Eindhoven

Adem Dakdekker

0 reviews
 • Mecklenburgstraat 35, 5615 PZ Eindhoven

Dakspecialistlemmens

66 reviews
 • Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven

Kramer Dakwerken

0 reviews
 • Ruurlostraat, 5651 ED Eindhoven

Dakdekkersbedrijf Teun

2 reviews
 • Zandroos 54, 5658 BG Eindhoven
 • De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.