• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Eindhoven » Alles Onder Een Dak – Dakdekkersbedrijf
Home » Dakdekker Eindhoven » Alles Onder Een Dak – Dakdekkersbedrijf

Alles Onder Een Dak – Dakdekkersbedrijf

55 reviews
score 4.7/5
Alles Onder Een Dak – Dakdekkersbedrijf is een dakdekker in Eindhoven geregistreerd aan het adres Schumannstraat 33, 5654 PE Eindhoven.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 6 22180297. Dit bedrijf heeft meer dan 55 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.7/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Alles Onder Een Dak – Dakdekkersbedrijf

Openingstijden Alles Onder Een Dak – Dakdekkersbedrijf

maandag24 uur geopend
dinsdag24 uur geopend
woensdag24 uur geopend
donderdag24 uur geopend
vrijdag24 uur geopend
zaterdag24 uur geopend
zondag24 uur geopend

Contactgegevens

 • Schumannstraat 33, 5654 PE Eindhoven
 • +31 6 22180297

Alles Onder Een Dak – Dakdekkersbedrijf beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Slechte communicatie ervaren wat erg frustrerend was. Gemaakte afspraken werden niet nagekomen en de uitvoering werd uitgesteld. Uiteindelijk heb ik de opdracht door een ander bedrijf laten uitvoeren

 2. Het dak van mijn woning was toe aan vervanging. Dit heb ik door Danny en kornuiten laten vervangen. Ik ben ook zeer tevreden hoe het gegaan is. Maakt afspraken die hij ook nakomt en werkt netjes en nauwkeurig. Het resultaat is erg mooi geworden. Danny bedankt!

 3. Super vakman die ontzettend veel kennis van zaken heeft, topwerk aflevert en ook nog eens heel vriendelijk is. Zal in de toekomst bij nodige werkzaamheden Danny zeker weer bellen!

 4. Wij hebben na ruim 40 jaar onze dakpannen laten vervangen. alles-onder-een-dak-eigenaar Danny maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. De communicatie was erg goed en het geleverde werk zo mogelijk nog beter. Er is hard gewerkt en de afwerking is perfect. De kritische blik op het resultaat door Danny was nog strenger dan die van ons als klant. Wij zijn dus ook uitermate tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan !!

 5. They replaced some broken roof tiles and isolated our roof, did a perfect job in one day. Very professional and clean. Absolutely satisfied and we recommend them (Vertaald door Google) Ze hebben wat kapotte dakpannen vervangen en ons dak geïsoleerd, perfect werk geleverd in één dag. Zeer professioneel en schoon. Absoluut tevreden en we raden ze aan

 6. It was very easy and convenient working with Danny and his team. Great and responsive work and on time as promised. Thanks. Would surely recommend! We also did roof isolation with them. (Vertaald door Google) Het was heel gemakkelijk en handig om met Danny en zijn team samen te werken. Geweldig en responsief werk en op tijd zoals beloofd. Bedankt. Zou het zeker aanraden! Ook hebben we dakisolatie bij hen gedaan.

 7. Een goede vakman die kwaliteit leverd.

 8. We wachten als sinds maart op een offerte maar begreep dat dit deels komt door persoonlijke omstandigheden en een enorme instroom van offerteaanvragen - hopelijk lukt het snel om alles bij te werken

 9. Alles onder een dak heeft ons dak laatst vervangen. Ze komen netjes alle afspraken na en laten alles ook netjes achter. Afwerking is ook tip top in orde. Danny en Falco hebben bij ons een fijne klus geleverd en weten waar ze het over hebben. Vakwerk!

 10. Gister en vandaag bij ons en de buren de schoorsteen gerenoveerd. Ze waren netjes op tijd, alles vakkundig gerepareerd en ook netjes achtergelaten. Ze zagen nog twee kleine punten op het dak die niet in orde waren en die hebben ze zonder extra kosten en op eigen initiatief ook gelijk even meegepakt. Kortom; goede en vakkundige service voor een heel scherpe prijs. Alles onder 1 dak is wat mij betreft zeker een aanrader.

 11. Prima bedrijf, werken zeer netjes en vakkundig. Resultaat is erg netjes, hij gaat zelf ook voor perfectie. Prijs is erg scherp t.o.v. de collega's Ben zeer blij met het resultaat

 12. First experience was bad, because the owner only showed up for inspection, but then, while communicating the quotes + revision of the quote with another isolation, communication did not yield anymore response. the office number seems to be invalid. calling to the mobile was also not picked up. Second experience was good. The owner has incident (of being sick of corona), so could not have responded sooner. but after all, it was well communicated and responded. Thanks, the owner :) (Vertaald door Google) Eerste ervaring was slecht, omdat de eigenaar alleen kwam opdagen voor inspectie, maar toen, tijdens het communiceren van de offertes + revisie van de offerte met een andere isolatie, leverde communicatie geen reactie meer op. het kantoornummer lijkt ongeldig te zijn. bellen naar de mobiel werd ook niet opgenomen. Tweede ervaring was goed. De eigenaar heeft een incident (van corona ziek zijn), dus had niet eerder kunnen reageren. maar er werd tenslotte goed gecommuniceerd en gereageerd. Bedankt, de eigenaar :)

 13. Nette, vakkundige mensen die gaan voor kwaliteit. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.

 14. Vriendelijke mannen, hebben een goede dakreparatie uitgevoerd. Waren op zeer korte termijn beschikbaar, dat is uitzonderlijk tegenwoordig. Qua prijs geen referentie.

 15. Did not show up to the agreed time, did not communicate upfront and did not explain why. I was ignored when I contacted them again. (Vertaald door Google) Kwam niet op de afgesproken tijd opdagen, communiceerde niet vooraf en legde niet uit waarom. Ik werd genegeerd toen ik weer contact met ze opnam.

 16. Heel vriendelijke mensen. Twee schoorstenen zien na de renovatie weer prima uit. Het puin wat in de tuinen van mijn buren viel werd ook opgeruimd.

 17. Goede service en leveren goed werk

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Eindhoven

Top-Roof

54 reviews
 • De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven

Kwaliteitsdak

1 reviews
 • Rapenlandstraat 30, 5623 EW Eindhoven

F. Van De Weijdeven Dakbedekkingen

1 reviews
 • Beverloweg 7, 5628 PT Eindhoven

Meerdak B.V.

7 reviews
 • Herentalsweg 4-A, 5628 RD Eindhoven

Adem Dakdekker

0 reviews
 • Mecklenburgstraat 35, 5615 PZ Eindhoven

Dakspecialistlemmens

66 reviews
 • Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven

Kramer Dakwerken

0 reviews
 • Ruurlostraat, 5651 ED Eindhoven
 • Schumannstraat 33, 5654 PE Eindhoven
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.