• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Eindhoven » Daktechniek Garant
Home » Dakdekker Eindhoven » Daktechniek Garant

Daktechniek Garant

17 reviews
score 2.1/5
Daktechniek Garant is een dakdekker in Eindhoven geregistreerd aan het adres Hugo van der Goeslaan 2, 5613 LG Eindhoven.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 40 218 9008. Dit bedrijf heeft meer dan 17 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 2.1/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Daktechniek Garant

Openingstijden Daktechniek Garant

maandag08:00-17:00
dinsdag08:00-17:00
woensdag08:00-17:00
donderdag08:00-17:00
vrijdag08:00-17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contactgegevens

 • Hugo van der Goeslaan 2, 5613 LG Eindhoven
 • +31 40 218 9008

Daktechniek Garant beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Op het begin dacht ik redelijk tevreden te zijn maar jeejtje wat heb ik een spijt. Het dak van de garage helemaal opnieuw laten leggen.. nu al enige tijd met lekkage.. en ze laten het keihard afweten!! Maken afspraken en komen niet opdagen.. bellen niet terug.. en nog steeds een lekkend dak.. NOOOOOIT! mee in zee gaan.. Prutsers!!

 2. Pas op, dit zijn oplichters! Ze rekenen veel te hoge tarieven voor een simpel klusje. Niet mee in zee gaan!!!

 3. Goede service, werd vriendelijk te woord ge staan en hebben goed werk geleverd.

 4. Naast dat ze geen betrouwbare service leveren zijn ze zeer asociaal op de weg. Denken alleen op de weg te zijn, snijden iedereen af. Onnodig remmen en agressief vertonen op en rond de a2 bij Eindhoven.

 5. Ronduit een waardeloos bedrijf. Ze hebben in oktober het dak vervangen omdat er een lekkage was waarna we na de eerste hevige regenbui weer een volle emmer hadden staan op dezelfde plek als waar het voorheen lekte. Na veel moeite hebben we een nieuwe afspraak kunnen maken waarna ze niet kwamen opdagen en er dus vrije uren zijn weggegooid. Nadat ze dan eindelijk een keer langs waren gekomen en het volledige dak hadden vervangen bleek later dat het opnieuw lekte en hebben we een lekdetectie bedrijf ingeschakelt. Het rapport van dit bedrijf hebben we hierna doorgestuurd naar daktechniek garant waarna ze ( nogmaals na veel moeite ) weer langs zijn gekomen. Tijdens dit bezoek hebben ze het advies van het lekdetectiebedrijf volledig genegeerd en zitten we tot op heden met een lekkend dak. Ik raad aan om net als ons een ander bedrijf te zoeken.

 6. Super netjes gewerkt!!!

 7. Meest asociale en onbetrouwbaarste bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken.

 8. Had ik maar de reviews gelezen dat zegt meer dan genoeg. Onze ervaring; Eerste afspraak kwamen ze niet opdagen, aansluitend contact proberen op te nemen wat niet lukte. Uiteindelijk gesproken met smoes dat er een telefoonstoring was en een nieuwe afspraak gemaakt. Komen ze een dag te vroeg om vervolgens de volgende dag nog een keer te komen? Contact op genomen om navraag te doen waarop ik ronduit asociaal te woord werd gestaan, ach beter 2 keer dan niet was de reactie. Aangegeven dat ze de offerte voor de renovatie van ons dak niet uit hoeven te brengen. Advies lees de referenties…..

 9. Tot 2x toe een ochtend vrij geregeld om thuis te zijn voor de afspraak. 2x op de ochtend zelf, na uren wachten afgezegd. 1x via telefoon, 1x via SMS. Zeer onprofessioneel.

 10. 1 ster is nog teveel voor dit waardeloze bedrijf oude mensen proberen op telichten met een rekening van over de 1000 euro terwijl een echte schoorsteenveger het voor 50 euro heeft gedaan zonder dat er van alles gemaakt moest worden een grote oplichterbende

 11. Used the company for dak repair , terrible choice , they charge too much and service is completely poor - the dak started leaking after 2 days and they never come back for repair ( even when they sell 5 year gurantee). (Vertaald door Google) Gebruikte het bedrijf voor dakreparatie, vreselijke keuze, ze vragen te veel en de service is volkomen slecht - het dak begon na 2 dagen te lekken en ze komen nooit meer terug voor reparatie (zelfs als ze 5 jaar garantie verkopen).

 12. Waardeloos bedrijf. Hebben een nieuw dak laten plaatsen door dit bedrijf. Echter kregen we een maand later een lekkage. Met moeite komt het bedrijf een keer langs voor de garantie. Na 5 minuten kijken geven ze de buren de schuld voor de lekkage. Echter geven twee externe bedrijven aan dat het dak zeer slecht gelegd is. Geen aanrader. Alles van het dak moet er nu weer af en opnieuw gelegd worden, waardoor we nog meer kosten maken.

 13. Vakkundig bedrijf met goed en aardig personeel , hebben snel en netjes gewerkt . Zeker een aanrader.

 14. Zouden voor €25 de dakgoten voor en achter komen schoonmaken. De ladder is wel tegen de voorkant geweest, maar schoonmaken was schijnbaar niet nodig. Achterkant vanuit de dakkapel beoordeeld, dat was ook niet nodig. Hoewel de dakgoot vanaf hier helemaal niet volledig te overzien is. Verder nog een heel verhaal over de noodzaak tot spatschermen en vogelwering wat €400 zou moeten gaan kosten. En ivm een lekkende verbinding was de enige oplossing een hele nieuwe dakgoot á €1200. Al met al 1 dakgoot geïnspecteerd met de ladder waar we dan 'maar' €15 voor moesten afrekenen.

 15. Je moet lang wachten op een garantiereparatie, dit zijn spanners

 16. Bij ons is daktechniek garant langsgekomen om een offerte te maken voor een nieuw pannendak incl isolatie. 1 van de heren bleef stug in de auto zitten, de ander snapte er niets van waarom het dak geïsoleerd moest worden.. 'is het koud dan'? De schoorsteen moest volgens deze man direct opnieuw afgemeerd worden, want nog 1 regenbuitje en de stenen zouden naar beneden vallen. Hiervoor hadden ze zogezegd direct tijd en materiaal bij. Kosten waren 175.- per schoorsteen. We weten dat hier ook iets aan gedaan moet worden, maar dan wanneer er ook een nieuw dak op komt, voor het dak hadden ze binnen 2 tot 4 weken tijd, maar de schoorsteen kon niet zolang echt niet wachten aldus meneer. Uiteraard niet op in gegaan. Betreft de offerte voor het vernieuwen van het dak hebben we nooit meer iets vernomen. Conclusie zeer onprofessioneel en niet echt vriendelijk. Direct na het bezoek een slecht gevoel over.

 17. Ronduit asociaal personeel die gezellig op een terrasje zitten te drinken en hun bus op een uitrit en stoep parkeren.

 18. Eens, maar nooit weer! Twee keer niet komen opdagen zonder enig bericht. Stonden ze ineens voor de deur zonder afspraak. "We komen de goten schoonmaken." Het vegen van de schoorsteen stond niet op hun lijst en de naam op de opdrachtbon klopte voor geen meter. Had ik ze maar helemaal weggestuurd en was ik maar in zee gegaan met een betrouwbaar bedrijf. Eén van de twee goten kon hij niet goed bij. "Maar ik heb de pijp doorgeprikt dus het stroomt weer goed door." Mijn vraag of hij dan de ladder aan de achterkant neer kon zetten en het alsnog goed doen was kennelijk heel raar. De betaling ging ook niet vanzelf. Ik wilde contant betalen. Geen wisselgeld. Of ik dan kon pinnen. Ja, vooruit dan maar. Pinautomaat werkte niet goed. Toen had ik het zó gehad dat ik zei dat hij maar ergens geld moest gaan wisselen en dat ik contant zou betalen. Hij wilde m'n pasje pakken om op het apparaat te leggen. Dat weigerde ik uiteraard. "Ik betaal contant dus je gaat maar geld wisselen." Er zijn winkels zat in de buurt. Ik wilde de voordeur sluiten. probeerde hij die open te duwen! Ik kreeg de deur toch dicht en stond erop contant te betalen. "Je bent niet goed jij," beet hij me toe. Hij heeft geld gewisseld en vijf minuten later heb ik keurig betaald, ook al ben ik niet tevreden over het werk en zeer zeker niet over de gang van zaken. Schandalig! Eens, maar nooit weer!

 19. lekkage gehad snelle service en goed personeel en netjes opgelost top service

 20. Goede ervaringen

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Eindhoven

Top-Roof

54 reviews
 • De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven

Kwaliteitsdak

1 reviews
 • Rapenlandstraat 30, 5623 EW Eindhoven

F. Van De Weijdeven Dakbedekkingen

1 reviews
 • Beverloweg 7, 5628 PT Eindhoven

Meerdak B.V.

7 reviews
 • Herentalsweg 4-A, 5628 RD Eindhoven

Adem Dakdekker

0 reviews
 • Mecklenburgstraat 35, 5615 PZ Eindhoven

Dakspecialistlemmens

66 reviews
 • Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven

Kramer Dakwerken

0 reviews
 • Ruurlostraat, 5651 ED Eindhoven
 • Hugo van der Goeslaan 2, 5613 LG Eindhoven
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.