• Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • Onafhankelijk advies
 • Meer dan 10 jaar ervaring
Home » Dakdekker Eindhoven » Totaal Dak Specialist TBGS BV
Home » Dakdekker Eindhoven » Totaal Dak Specialist TBGS BV

Totaal Dak Specialist TBGS BV

108 reviews
score 4.4/5
Totaal Dak Specialist TBGS BV is een dakdekker in Eindhoven geregistreerd aan het adres Hurksestraat 64, 5652 AL Eindhoven.Het telefoonnummer van dit bedrijf is +31 40 202 6744. Dit bedrijf heeft meer dan 108 reviews op het internet. De reviewscore van dit bedrijf is 4.4/5.

Opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?
Wij raden Dakdekker van Leeuwen aan.
Schakel een dakdekkersbedrijf in voor alle werkzaamheden aan je dak. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk diverse offertes van vakmannen bij jou in de regio en bespaar op de kosten.
Vraag nu gratis en vrijblijvend prijsopgave

Foto's van Totaal Dak Specialist TBGS BV

Openingstijden Totaal Dak Specialist TBGS BV

maandag07:00-22:00
dinsdag07:00-22:00
woensdag07:00-22:00
donderdag07:00-22:00
vrijdag07:00-22:00
zaterdag08:00-17:00
zondag10:00-15:00

Contactgegevens

 • Hurksestraat 64, 5652 AL Eindhoven
 • +31 40 202 6744

Totaal Dak Specialist TBGS BV beoordelingen, ervaringen & reviews.

 1. Bij dak lekkage contact gezocht met TBGS. Direct professionele reactie en ze konden snel ter plaatse zijn. Na inspectie en een hele duidelijke uitleg met foto's, direct dezelfde dag offerte ontvangen. Bij de eerste mogelijkheid (met goed weer) werd het dak snel gemaakt. Heel erg tevreden over de snelheid, service en vriendelijkheid van iedereen die betrokken was.

 2. Vriendelijk, professioneel, kwaliteit!

 3. Professionals who get the job done- in this case new roof repairs. Happy with their service and will contact them again in the future (Vertaald door Google) Vakmensen die de klus klaren - in dit geval nieuwe dakreparaties. Blij met hun service en zal in de toekomst weer contact met ze opnemen

 4. Kleine lekkage op een plat dak. De volgende dag gerepareerd. Prima kerels.

 5. Geweldig bedrijf, snelle service en zeer betrouwbaar. Echt een aanrader. Fam. Graat

 6. Wij zijn blij met de verrichte werkzaamheden aan onze daken waar nogal wat aan mankeerde (losse nokken, dakleer en daklood aan vervanging toe, schoorsteen, etc.). Ronny en z'n maten hebben uitstekend werk verricht, mocht er ooit weer eens wat aan ons dak zijn zullen we zeker weer contact opnemen.

 7. Zeer tevreden over TBGS. Onlangs dakreparatie laten uitvoeren en ben zeer tevreden over de snelle beschikbaarheid, communicatie en kwaliteit van dit bedrijf. Ik heb tevens de aftercare en follow-up service als zeer prettig ervaren.

 8. Twee werken uitgevoerd voor mij, veel en veel te duur, maar helaas is er een groot tekort aan alternatieven. De werkwijze is verschillende klusjes op het dak verzinnen/uitvoeren zodat het veel werk lijkt en dan de hoofdprijs vragen. Als dat niet mogelijk is beloven ze een offerte maar reageren ze niet meer.

 9. Wij zitten weer fijn droog dankzij TGBS! Zij kwamen snel ter plaatse toen we een daklekkage hadden en gaven ons een deskundig advies, waren laagdrempelig en goed bereikbaar en leverden goed werk, binnen enkele dagen na de inspectie. We zouden hen zeker aanraden.

 10. Dezelfde dag geholpen mijn lekkage te verhelpen! Top service!

 11. Als een door de Gemeente Best ingeschakeld bedrijf om op mijn platte dak zonnepanelen te installeren, vervolgens lekkages veroorzaakt en voor zijn verantwoordelijkheid verwijst naar de kleine lettertjes, wordt het emmers plaatsen geblazen. Als daarna een dakdekker de schade tijdelijk hersteld, waarna er echter nóg meer emmers nodig zijn, dan word je licht wanhopig. Rick van TBGS bleek mijn redder in de nood. Samen met zijn vader zorgde hij voor een reparatie die wél werkte en zodra het droog weer was, zorgde TBGS binnen een dag voor een mooi nieuw plat dak. Goeie snelle service, vriendelijke mensen, realistisch advies.

 12. Ivm een kleine lekkage in de dakgoot gezocht naar een partij in Eindhoven. Uitgekomen bij TBGS en de service was uitmuntend. Aardige gast die Rick die weet wat hij aan het doen is. Langsgekomen, offerte en meteen gemaakt. Anderhalf uur werk en weer zo goed als nieuw. Meteen ook advies gekregen over het huidige dak! Een aanrader.

 13. They come on time and do the work but price is toooo expensive. (Vertaald door Google) Ze komen op tijd en doen het werk, maar de prijs is te duur.

 14. Vakkundig lekkage opgespoord en met foto’s laten zien. Oplossingen aangeboden en direct met succes gerepareerd. Top service en heel vriendelijk

 15. Goed werk geleverd door deze heren. Ik heb met verschillende dakdekkers contact gehad de laatste tijd, en Totaal Dak Specialist TBGS BV springt er met kop en schouders boven uit. In tegenstelling tot veel van hun concurrenten zijn ze makkelijk bereikbaar; ze reageren snel, ook 's avonds en t weekend. Offerte was snel binnen, duidelijk beschreven en goed geprijsd. Op dag van de afspraak waren de heren op tijd, super vriendelijk, snel klaar, en hebben ze alles erg netjes achter gelaten. 100% tevreden!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.
Bron: Google

Dakdekkers in Eindhoven

Top-Roof

54 reviews
 • De Greefstraat 2, 5622 GJ Eindhoven

Kwaliteitsdak

1 reviews
 • Rapenlandstraat 30, 5623 EW Eindhoven

F. Van De Weijdeven Dakbedekkingen

1 reviews
 • Beverloweg 7, 5628 PT Eindhoven

Meerdak B.V.

7 reviews
 • Herentalsweg 4-A, 5628 RD Eindhoven

Adem Dakdekker

0 reviews
 • Mecklenburgstraat 35, 5615 PZ Eindhoven

Dakspecialistlemmens

66 reviews
 • Generaal Anthinglaan 19G02, 5623 JH Eindhoven

Kramer Dakwerken

0 reviews
 • Ruurlostraat, 5651 ED Eindhoven
 • Hurksestraat 64, 5652 AL Eindhoven
 • Gratis en vrijblijvend

Vind snel een Dakdekker in de buurt

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

 • Gratis en vrijblijvend
 • Tot 4 offertes
 • Bespaar kosten

Uitsluitend gecontroleerde vakmannen voor in en om het huis

100% gratis en vrijblijvende offertes van vakmannen uit de regio

Onafhankelijke geschillencommissie bij mogelijke klachten

Beste Dakdekkers

Wij hebben alle dakdekkers in Nederland voor je op een rij gezet in 1 handige bedrijvenlijst. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij dakdekkers bij jou in de buurt.

Hulp nodig?

Wij bellen u terug!

Voer uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.